CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Výroba, prodej: - stavební řezivo - fošny - latě. Impregnace. Hoblování.

Elektromontážní práce - realizace a provoz fotovoltaických elektráren - montáž klimatizace s bezdrátovým dálkovým ovládáním - montáž a instalace tepelná čerpadla.

Dodávka, montáž - sádrokartonové konstrukce - laminátové a masivní podlahy - střešní okna Velux. Stavební činnost - sádrokartonářské práce - podlahářské práce - pokrývačské práce - tesařské práce.

Služby - čištění podlahového a klasického topení tlakovou i chemickou cestou - dezinfekce vodovodního potrubí.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - kompletní realizace střech, zahradních altánu a pergol.

Činnost - kominické práce - revize a kontroly spalinových cest - revizní technik komínů.

Podlahářské práce - pokládka podlahových krytin - renovace parket.

Zděné nízkoenergetické a pasivní domy na klíč. Jsme mladá a ambiciózní společnost, která se snaží maximálně využívat nové technologie a materiály, které mohou uspořit finanční prostředky svým budoucím majitelům. To je také hlavní filozofií společnosti S.H.INTEX s.r.o., uspořit svým zákazníkům finance nejen při výstavbě, ale hlavně náklady na ...

Česká společnost DVS line, a.s. se již od roku 1990 zabývá realizacemi střech. Klade důraz na teoretické znalosti o problematice střešních konstrukcí, střešních materiálů a krytin i tepelně-technických požadavků na střešní pláště. Bezplatné poradenství, nejideálnější řešení oprav s individuální kalkulací Vám poskytne tým vyškolených pracovníků z ...

Výchozí, pravidelné a mimořádné revize: - elektrických zařízení do 1000V - hromosvodů - elektrických spotřebičů - elektrického nářadí. Elektroinstalace: - bytové jednotky - rodinné domy - průmyslové objekty. Slaboproudé instalace.

Izolační práce: - hydroizolace rovných střech, základů staveb, bazénů a jezírek - tlakové izolace - izolace proti radonu.

Tesařství, pokrývačství, klempířství. Kompletní dodávka, opravy, oprava, stavby, stavba, rekonstrukce, přestavba: - střecha, střechy na klíč.

Izolatérské práce. Hydroizolace: - plochých střech včetně zateplení - balkonů a teras - zahradních jezírek - garáží - bazénů - spodních staveb a základových desek Konzultace a cenové nabídky zdarma.

Izolatérské práce. Hydroizolace: - plochých střech včetně zateplení - balkonů a teras - zahradních jezírek - garáží - bazénů - spodních staveb a základových desek Konzultace a cenové nabídky zdarma.

Dodávka, montáž: - izolace, izolování, hydroizolace: - ploché střechy a terasy - zatravněné střechy - spodní stavby a základy staveb proti zemní vlhkosti, ropným produktům - zahradní jezírka a bazény - zateplení, zateplování: - budovy. Materiály: -izolační folie PVC - Fatra, Alkorplan, Sika -izolační folie HDPE, LDPE ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Velkoobchod a maloobchod

Výroba, prodej, montáže: -plastová okna (profil DECEUNINCK) -vstupní dveře -parapety -žaluzie -okenní sítě -zimní zahrady -plastové obklady -zednické zapravení.

Vodoinstalatérství, topenářství, instalatérské služby, instalatérské práce, instalace, prodej, dodávka, montáž, montáže: -topenářské: -podlahového topení, vytápění -dodávka veškerých značek topných těles, topná tělesa, kotel, kotlů ústředního topení -dodávka plynových spotřebičů, plynové spotřebiče, ohřívačů vody, ohřívače, bojlery, bojlerů, ...

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce. Montujeme a provádíme opravy a revize elektrických zařízení jako jsou veřejná, interiérové nebo zahradní osvětlení, veřejný rozhlas, rozvody elektřiny v budovách, výstražné a kamerové systémy. Práce, montáž: -elektromontáže, elektroinstalace: -montáže, opravy a revize elektrických ...

Podlahářství. Prodej a montáže: - podlahoviny: - PVC - plovoucí podlahy - koberce, korky - linolea. Vyrovnávání podlahy. Cenová nabídka zdarma.

Služby: - strojní, ruční čistění - komunikace, venkovní prostory - svoz odpadu hákovým nakladačem. Likvidace, recyklace: - nepovolené skládky, autovraky. Elektroinstalace. Stavební práce. Zahradnictví. Pohřební služba. Zámečnictví.

Provádíme prodej a instalace infrapanelů, quartzového topení, podlahového vytápění a tepelné ochrany venkovních ploch, střech, okapů a potrubí. Dodáváme profesionální topidla, odvlhčovače a ventilátory + infrasauny.

Řemeslo, práce: -truhlářské, truhlářství. Zakázková výroba, eshop nábytek z masivu: -ložnice, obývací stěny, stoly, stolky -skříně, skříňky, knihovny, příborníky -sedací soupravy -doplňky: -kryty na radiátory -zrcadla, závěsné hodiny.

Truhlářství Radek Fojtík Truhlářská výroba, truhlářství: -okna, dveře -interiérový nábytek: -dvěře, postele, kuchyňské linky, poličky -zahradní nábytek pro exteriery: -lavice, stoly, pergoly -ploty. Materiály: -masiv, lamino desky, dýha.

Služby, práce: -revize elektroinstalací do 1000V objekty tř. A a tř. B -revize el. spotřebičů a nářadí -revize hromosvodů.