Ekologické pasivní domy mohou mít podobu bungalovů, rodinných domů, dvoupodlažních domů nebo takzvaných dvojdomů. Je možné si je nechat vyrobit nebo koupit na klíč. Ekologické neboli pasivní domy jsou šetrné nejen k přírodě, ale i k našim peněženkám.

Obkladačské práce. Obklady a dlažby všeho druhu. Stavební práce. Rekonstrukce na klíč. Nová výstavba rodinných domu. Projektová a inženýrská činnost. Stavební řemesla. Autodoprava.

Služby: - realizace dřevěných staveb a konstrukcí převážně skeletového typu - zajištění potřebné projektové přípravy pro stavební povolení a detailní dokumentaci pro vlastní provádění staveb. - možnost vlastního architektonického řešení stavby nebo kompletní servis - použití certifikovaných ekologických materiálů - stavební dokončenost ...

Tesařské práce, dřevostavby: výroba a montáž: - dřevostavby provádí: - tesařské práce projekce a realizace: - dřevěné stavby - ZELENÁ ÚSPORÁM Stavebnictví - střechyPokrývačské práce provádí: - pokrývačské práce Stavebnictví - střechyStřešní okna, světlíky montáž: - střešní okna ( VELUX, FAKRO, ROTO )

Stavební práce HSV a PSV. Stavby: - rodinné domy na klíč - ekologické stavby - výstavba rozvoden. Opravy a rekonstrukce budov.

Výroba, výstavba, stavební činnost, stavby: - montované dřevěné domy i nebytové stavby - montáž rodinných domů - rychlost stavby - variabilita vnitřního uspořádání. Adresa provozovny: Ohrozimská 414 798 03 Plumlov.

Stavební firma: - stavební činnost - rekonstrukce bytů (byty), interiérů (interiéry), koupelen (koupelny), domů - výstavba: - rodinné domky - dřevostavby KLH - zateplování rodinných domků. - měření těsnosti staveb termovizí Prodej: - koberce, PVC - sádrokarton KNAUF - podhledy THERMATEX . Práce: - stolařské - ...

Montážní a potrubářské práce. Zámečnické práce. Technologie výměníkových stanic a kotelen. Výroba: -montované domy na klíč. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Pokud máte v regionu Pardubice, Hradec Králové či Praha zájem o dřevostavbu, stavbu či rekonstrukci střechy, pak jste na správné adrese. Dřevostavbu vám nám míru uděláme přesně dle vašeho projektu.

Stavební firma, výstavba: - hrubé stavby nízkoenergetických a pasivních domů systémem MED MAX - energeticky úsporné a pasivní domy - dodávka a montáž - okna.

Společnost iFRAME se specializuje na stavbu rodinných domků „na klíč“ ve vysokém standardu. Jako materiál ke stavbě je využívána výhradně lehká konstrukční ocel, která ve srovnání s jinými způsoby poskytuje celou řadu výhod, ať jimi jsou rychlost, kvalita nebo ekologie. Unikátním spojením inteligentního řízení na straně jedné a ocelových rámů na ...

stránky se především věnují stavbě rodinného domu a poskytují rady, návody a inspiraci pro stavebníky. Do budoucna bych je chtěl rozšířit i o eshop s drobnými stavebninami.

Společnost se zaměřuje na : - dopravní, železniční, silniční a dálniční stavby - vodohospodářské a ekologické stavby - inženýrské a energetické stavby - pozemní i podzemní stavby.

Stavební firma: -dopravní stavby -pozemní stavby -úpravy vodotečí (opěrné zdi, regulace řečišť) -ekologické stavby -hydroizolace plochých střech foliemi a asfaltovými pásy -izolace proti zemní vlhkosti, izolace skládek -sanační práce.

Stavební a developerská činnost: -developerské projekty -novostavby -rekonstrukce, hrubé stavby, RD na klíč -montované nízkoenergetické domy.

Výroba, práce, služby: - vulkanizace pryže (silenbloky na nákladní automobily, pogumované hřídele, pásy z čisté pryže, pásy z vloženou tkaninou, těsnění, manžety, dorazy, válečky, pogumované koužky a kola, pogumované tyče) Kovovýroba: - výroba forem - kotevní ojímky - zámečnická výroba. Výroba, prodej: - dřevěné uhlí.

Realizace developerských projektů výstavby nízkoenergetických budov ze stavebního systému IZOBLOK.

Nabízíme sádrokartonářské práce, kazetové podhledy, zateplování i nátěry fasád a dekorativní fasádní profily.

Stavební firma, výstavba: - ekologické stavby - podzemní a průmyslové stavby - stavební projekce.

Technickobezpečnostní dohled (TBD) nad vodními díly a zpracování posudků. Další služby: -zpracování manipulačních a provozních řádů, vodohospodářských a ekologických studií a povodňových plánů ve stavebnictví -poradenství v oboru vodohospodářských staveb včetně staveb ekologických, projektová činnost ve výstavbě ...

Prodej, montáž OKNA: -plastová okna -hliníková okna -Eurokna VSTUPNÍ DVEŘE: -plastové dveře -hliníkové dveře -dřevěné dveře GARÁŽOVÁ VRATA: -sekční (kompletní realizace) STÍNÍCÍ TECHNIKA: -žaluzie -předokenní rolety -sítě proti hmyzu DOPLŇKY: -parapety Výstavba a rekonstrukce rodinných domů Rekonstrukce ...

Prodej: -stříkaný beton Provádí: -zprostředkovatelská činnost ve stavebnictví -stavební práce -práce z lomového kamene

Stavební firma. Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace -klempířské stavební práce -opravy fasád -strojní omítky -šlechtěné omítky -minerální fasádní barvy -sanační omítky -zateplovací systémy fasád -suché smaltové směsi -obklady, dlažby.

Architektonické služby Nízkoenergetické stavby Nízkoenergetické domy Pasívní domy Ekologické stavby - od architektonické studie po kolaudaci - revitalizace staré zástavby - zateplování budov _______________________________ Působnost: Liberecký kraj, Středočeský kraj, Praha

Stavební práce na klíč: -stavby a rekonstrukce masivních mostů -stavby a rekonstrukce ocelových konstrukcí mostů včetně nýtovaných -průmyslové stavby ocelové konstrukce, nátěry,nýtování za tepla -haly,jeřábové dráhy -technologické konstrukce -rodinné domy -sanace staveb -injektáž -bytová výstavba. Drobné stavební ...

Výstavba: - občanské a bytové stavby - inženýrské - průmyslové - dopravní.