Ekologické pasivní domy mohou mít podobu bungalovů, rodinných domů, dvoupodlažních domů nebo takzvaných dvojdomů. Je možné si je nechat vyrobit nebo koupit na klíč. Ekologické neboli pasivní domy jsou šetrné nejen k přírodě, ale i k našim peněženkám.

Stavební firma: -projekce a výstavba pasivních domů -zateplování domů -okna, dveře. Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj.

Stavíme nízkoenergetické a pasivní domy šetrné k životnímu prostředí a kapse majitele. Domy zajišťují stabilní teplotu bydlení po celý rok. Specializujeme se i na výstavbu rodinných domů na klíč. Pozemní stavitelství: -realizace, rekonstrukce a modernizace staveb -revitalizace a energetické zhodnocení objektů -"zelená ...

Stavební činnost: - nízkoenergetické rodinné domky na klíč nebo hrubé stavby Výroba: - thermopanely

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavební zámečnictví. Výstavba: - konstrukce výtahových šachet a konstrukcí půdních vestaveb - mříže, vrata, brány - konstrukce schodiště - výztuže do betonu, překlady, ploty - ostatní ocelové konstrukce, potrubářské práce Svářečské práce montáže. Zednictví. Výstavba: - nízkoenergetické rodinné domy - hrubé stavby. Zakládání ...

Stavební firma. Výstavba, realizace, stavební práce, montáže: -stavby na klíč -monolitické konstrukce -opěrné zdi -zateplování -hydroizolace -obklady, dlažby Provádíme: -průmyslovou výstavbu -komunální a bytovou výstavbu -ekologické stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce staveb.

Autodoprava, doprava, přeprava: -stavebního materiálu -nákladní: -LIAZ s hydraulickou rukou -AVIA s plachtou, valník -P-V3S, autojeřáb, autodomíchávač. Práce: -zemní, výkopové.

Výstavba nových Eco budov. Rekonstrukce starších objektů. Dodávky a montáže: - tepelné izolace pro založení, stěny, střechy, potrubí a tepelné mosty - účinných oken a dveří - speciálních materiálů pro Eco budovy . Navrhování a plánování technologie pro ekologické budovy: - systémy rekuperace tepla - zdroje energie pro vytápění a ...

Stavební firma, realizace staveb a interiérů. Stavba: -montované dřevostavby -nízkoenergetické domy -zděné domy. Rekonstrukce: -byty, RD -bytová jádra. Práce: -zateplování budov -sádrokartony -obklady a dlažby -podlahářské -malířské -základové desky -omítky, stěrky ....

Provozování: -internetové databáze firem, organizací a fyzických osob -stavební činnosti od základů po střechu.

Tesařství. Výstavba: - dřevostavby - nízkoenergetické domy - střechy a tesařské konstrukce. Stavby na klíč.

Dřevostavby: - výstavba nízkoenergetických domů na klíč.

Výstavba nízkoenergetických rodinných domů - systémem Velox.

Stavební činnost: - občanské stavby na klíč - hrázděné domy.

Stavebnictví. Dodávky. - občanských, průmyslových, bytovách objektů - rekonstrukce. Provoz komerční sauny: - finská sauna - vířivka.

Wellness Studio. Služby: -kadeřnictví -kosmetika -solárium -infra sauna -hydromasáž -masáže: -lávové kameny -baňkování -růžová masáž -anticelulitidová masáž s ozónovým zábalem -reflexní masáže -reflexní terapie plosky nohy -klasická a sportovní masáž -měkké a mobilizační techniky. -speciální program ...

Prodej, montáž: -výstavba a prodej domů -zateplování fasád -žaluzie a rolety -osvětlení a svítidla -hliníkové okna a dveře -realizace interiérů -obklady a dlažby -garážové vrata a brány -lité podlahy -výstavba nízkoenergetických domů

Činnost: - provozování, výstavba a rekonstrukce zdrojů tepla.

Výstavba: -nízkoenergetické a pasivní rodinné domy Komplexní služby spojené s výstavbou RD: -návrhy, projekce, stavební řízení, vyřízení úvěru, hypotéky, dotace, kolaudace. -nové rodinné domy na Mladcové ve Zlíně.

Výstavba: - energetické pasivní domy - nízkoenergetické domy, energeticky úsporné domy - revitalizace domů na energeticky úsporné - developerská činnost v oblasti bytové výstavby.

Výroba, práce, služby: - vulkanizace pryže (silenbloky na nákladní automobily, pogumované hřídele, pásy z čisté pryže, pásy z vloženou tkaninou, těsnění, manžety, dorazy, válečky, pogumované koužky a kola, pogumované tyče) Kovovýroba: - výroba forem - kotevní ojímky - zámečnická výroba. Výroba, prodej: - dřevěné uhlí.

Inženýrská investorská činnost. Zajištění a organizace zadávacích řízení. Přípravná, stavebně správní a poradenská činnost. Projektová činnost a zpracování zadávacích dokumentací. Výkon stavebního a autorského dozoru. Činnost technických a ekonomických poradců. Obchodní činnost. Realizace staveb.

Kompletizované stavby na klíč. Dodávky staveb a jejich částí pro občanskou výstavbu. Rekonstrukce a modernizace interiérové vestavby. Řemeslné opravy a údržba. Obklady a dlažby. Projektová činnost. Inženýrská činnost. Příprava a kompletace staveb. Stavební servis a poradenství.

Služby: -realitní činnost -stavební činnost -developerské projekty -projektování a realizace zahrady.