Ekologické pasivní domy mohou mít podobu bungalovů, rodinných domů, dvoupodlažních domů nebo takzvaných dvojdomů. Je možné si je nechat vyrobit nebo koupit na klíč. Ekologické neboli pasivní domy jsou šetrné nejen k přírodě, ale i k našim peněženkám.

Stavební firma. Práce: -bytová výstavba. Velkoobchod. Pozemní a inženýrské stavitelství.

Služby: -projekce,projektování bytových a občanských staveb -inženýrská činnost.

Stavební firma, stavební práce Kompletní stavební práce na klíč: -montáž suchých staveb -sádrokartonové příčky,podhledy -přípravné práce pro stavby. Realizace,stavba,výstavba: -občanské a bytové stavby -průmyslové stavby -rodinných domů. Střední Čechy, Olomouc, Jihomoravský kraj, Zlín. Zelená úsporám -zateplování fasád a ...

Práce: -truhlářské -tesařské -klempířské -vodoinstalatérství. Sídlo,kancelář: -Praha 9 - Vinoř 19017,Strašovská 753. Stavební firma - realizace zakázek pouze v Čechách a v Praze: -komplexní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice.

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební -udržovací práce na stavbách -demolice.

Soukromá stavební firma. Stavba,výstavba: -průmyslová výstavba -občanská výstavba -rodinné domky na klíč -rekonstrukce objektů.

Stavební firma. Realizace,stavba,výstavba,rekonstrukce: -byty,domy,průmyslové stavby. Práce: -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb. Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní: -vnitrostátní,mezinárodní.

Stavební firma. Vedení a realizace staveb. Činnost: -návrhy a realizace interiéru -projekční a inženýrská ve stavebnictví -investorská -architektonické návrhy -počítačová vizualizace a animace v architektuře.

Stavební firma. Stavba,výstavba,realizace: -stavby: -občanské -bytové -průmyslové -rodinné domky (domy) na klíč -nástavba -stavební rekonstrukce -atd.

Stavební firma. Stavba,výstavba. Práce: -komplexní stavební -stavební zámečnictví,zámečnické, zámečník: -kovová okna,dveře,schodiště,zábradlí, vrata,ploty,mříže. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiál,stavebniny. Provozovna: -Bílovice 475,68712 tel.:572587353.

Stavby: - rodinné domy - kanalizace - sádrokarton. Řemeslo, stavební práce: - zedník (zednické) práce - výkopové, bourací práce.

Stavební a obchodní činnost. Práce: -stavební projekce,projektování -inženýrská činnost v investiční výstavbě -komplexní stavební práce. Výstavba,stavba,rekonstrukce: -stavby občanské (domy,byty) -průmyslové na klíč.

Certifikát - ČSN EN ISO 9001:2001. Stavební firma. Sídlo: Kroměříž,Tovačovského 3678. Stavba,výstavba,realizace: -inženýrské,průmyslové,občanské a ekologické stavby -specializace - bytové domy a rodinné domky na klíč,bytových a rodinných domů a domků -opravy,údržba,rekonstrukce a modernizace objektů -servisní a revizní ...

Stavební firma. Stavba,rekonstrukce: -bytová výstavba. Komplexní stavební práce.

Stavební firma. Realizace,stavba,stavby,výstavba: -dřevostavby -nízkoenergetické domy -montované dřevostavby.

Stavební firma. Výstavba,oprava,rekonstrukce: -bytová jádra -půdní vestavby -nástavby sádrokartonovým systémem -občanské i bytové stavby. Práce: -truhlářské,truhlářství -podlahářské,podlahářství. Montáž: -minerální podledy DONN-THERMATEX -laminátové a masivní plovoucí podlahy. Návrh,realizace: -interiéry -kuchyňské linky ...

Malenovická stavební a obchodní společnost, spol. s r.o. M.S.O.S. Malenovice, spol. s r.o. Stavební práce: -stavby,rodinné domky(domy) na klíč -haly -budovy -projekce -inženýrská činnost -fasádní a interiérové nástřiky a nátěry. Prodej,míchání: -barvy.

Služby: -údržba zeleně: -sekání a hrabání trávníků -úklidové práce: -byty,rodinné domy -lékařské ordinace -administrativní budovy -výrobní prostory -sníh -po malířích a po stěhování -mytí oken a výloh.

Prodej,montáž: -solární systémy SunTOC: -pro ohřev teplé užitkové vody, přitápění v objektu,ohřev vnitřního i venkovního bazénu -tepelná čerpadla: -pro nízkoteplotní vytápění,předhřev teplé užitkové vody,ohřev bazénu -fotovoltaika: -pro výrobu elektrické energie ze slunce: -v podmínkách ČR je fotovoltaický ...

Výroba, velkoobchod, prodej: -suché zdění (tvárnice TSZ* z mezerovitého betonu). Tvarovky lze využít při realizacích: -rodinné domky, rekreační objekty, bytové domy -garáže, dílny -zemědělské objekty, výrobní a skladové haly. Hlavní výhody: -technologie stavění umožňuje rychlou montáž svislých konstrukcí suchým ...

Stavební firma - tel.:577116888. Stavba, výstava, realizace: -stavby na klíč -komplexní stavební práce. Realizace, výměna: -plastová okna (nová technologie v okeních profilech) tel.: 608665506 mail: info@fiberglass.cz . Sídlo: -Napajedla, Třída Tomáše Bati 1152. Pobočka: -FATRAN, Napajedla, Podzámčí 757 Maloobchod, ...

Výstavba: -pozemní a inženýrské stavby. -komplexní stavební práce na klíč. Sídlo firmy: -Kunětická 42, 120 00 Praha.

Stavební firma Otépka s více než desetiletou tradicí působí v oboru stavebních a zateplovacích systémů. Garantuje spolehlivost, rychlost, a cenovou dostupnost s cílem dosáhnout maximální spokojenosti zákazníka. V rámci svých služeb se stavební firma Otépka specializuje především na - výstavba dřevostaveb, rodinných domků ze dřeva - výstavba ...