Solinstal s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Společnost Arp Group s.r.o. se specializuje na výstavbu rodinných domů na klíč dle typových nebo individuálních projektů s možností komplexních služeb nebo dílčích dodávek. Zajišťujeme hrubé stavby, dřevostavby i nízkoenergetické RD. Stavba, výstavba, projekce – zpracování projektů: Rodinné domy: - zděné - dřevostavby – nízkoenergetické ...

Výstavba: - nízkoenergetické domy na klíč.

výstavba rodinných domů rekonstrukce domů spojené s úsporou energií odborné zateplování fasád a stavebních konstrukcí nízkoenergetické a pasivní rodinné domy moderní domy s inteligencí vzduchotechnika a rekuperace pro rodinné domy montáž, demontáž, pronájem lešení dozory pasivních staveb

Dodávka, montáž, servis: - topné systémy - průmyslové vytápění (vytápění hal) - terasové vytápění (vytápění teras) - solární systémy (pro ekonomický ohřev TUV). Výstavba: - plynové kotelny (průmyslové kotelny a předávací stanice tepla) - kotelny a zdroje tepla pro vytápění bytových domů.

Stavby, rekonstrukce: - rodinné domy - byty. Stavby, stavební činnost, rekonstrukce, izolace proti vodě: -ploché střechy-občanské i průmyslové stavby po celé ČR: -foliové systémy: -měkčené PVC -polyolefin -včetně zateplení -sanace-staré střechy -nové střešní pláště-komplexní dodávka. Izolace: -spodní stavby proti vodě ...

Společnost se zaměřením na ekologickou oblast: - ekologické poradenství - ekologické výstavby.

Správa objektů. Technické zajištění budov: - vzduchotechnika - vodoinstalace, kanalizace, topení. Projekce: - projektové práce - pozemní stavitelství, novostavby. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce staveb - průmyslové stavby, stavba bytových domů.

Výroba, dodávka: - osvětlovací technika - osvětlení - elektrické zdroje - solární systémy.

Zprostředkování výstavby dřevostaveb, pasivních rodinných domů, nízkoenergetických domů.

Stavební činnost. Výstavba, opravy, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - průmyslové stavby, haly - inženýrské sítě - stavby na vodních tocích. Půjčovna: - ruční nářadí, malé stavební mechanizace. Středisko dopravy: - přeprava materiálu a zemní práce. Stavební bazar: - nové i použité stavební materiály.

Autorizovaný zástupce finské firmy IKIHIRSI pro Evropu. Výstavba, stavební činnost: - roubené (dřevěné) domy, sruby.

Zemní a bourací práce. Výstavba: - vodohospodářské stavby - pozemní stavitelství - inženýrské sítě. Stavební mechanizace: - dopravní park - pronájem. Sídlo firmy: - Bělehradská 568/92, Praha 2 - Vinohrady.

Stavby typových pasivních a nízkoenergetických rodinných domů. Zajištění a koordinace staveb na klíč. Konzultace a poradenství: - stavební konstrukce - vytápění - energetické úspory - používání alternativních technologií.

Stavba: - nízkoenergetické dřevostavby - rodinné domy na klíč.

Klempířské práce: - střechy na klíč - stavby rodinných domů - pasivní domy.

Stavební činnost. Projekce, výstavba: - rodinné domy s vyhřívanou základovou deskou a systémem podlahového vytápění (ekologické rodinné domy). Postavíme dům za 3 měsíce. Zastoupení polské firmy na území České republiky.

Stavební práce HSV a PSV. Stavby: - rodinné domy na klíč - ekologické stavby - výstavba rozvoden. Opravy a rekonstrukce budov.

Stavební firma, výstavba: - ekologické stavby - podzemní a průmyslové stavby - stavební projekce.

Poradenství, projekce, instalace, oprava, servis: - solární panely. Komplexní dodávka: - fotovoltaické elektrárny na klíč (sluneční). Energetický audit.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů na klíč - revitalizace bytových domů - dřevostavby - nízkoenergetické domy - rekonstrukce - zateplování - výměna oken - strojní omítky.

Výstavba, stavba: -nízkoenergetické dřevěné rodinné domy. -pasivní rodinné domy.

Stavba, stavební činnost: - nízkoenergetické a pasívní montované domy na klíč vč základové desky . -Certifikovaná výstavba - Cech suché výstavby - kompletní tesařské a sádrokartonářské práce, zateplení RD.