Solární elektrárny jsou vhodné pro rodinné domy a obchodní a průmyslové podniky. Pomáhají snížit náklady za elektrickou energii a tím šetřit domácí nebo firemní rozpočet. Rozlišit lze solární elektrárny autonomní, hybridní a klasické, podle typu připojení.

Alpha Solar systems s.r.o. se zaměřuje na obnovitelné zdroje energie, fotovoltaiku a tepelné čerpadla.

Ladislav Štolfa se zaměřuje na automatizaci, elektromontáže, fotovoltaiku a projekci elektro.

DRATEL, s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, revize hromosvodů a fotovoltaické elektrárny.

Michal Gryc se zaměřuje na elektroinstalace, automatizaci domácností, kamerové systémy, rekuperace a instalaci fotovoltaických elektráren.

Columbus Energy a.s. se zaměřuje na dodávky a zajištění dotací pro fotovoltaické elektrárny a tepelná čerpadla.

Výstavba energetických sítí a rekonstrukcí, modernizací trafostanic a transformoven ve všech napěťových hladinách NN, VN, VVN do 110kV. Projekce, výstavba i na klíč fotovoltaických elektráren v mnoha provedeních, například na střechy budov a pozemky. Realizovali jsme více než 200 fotovoltaických elektráren.

Výroba, instalace solární kolektory. Montáž solární systémy pro ohřev vody, bazénů a vytápění budov. Velkoobchod a maloobchod se solárními kolektory a všemi komponenty solárních systémů. Solární zásobníky, akumulační nádrže, bojlery, výměníky, řídící systémy, sluneční kolektory, sluneční solární energie, solární články. Projektová příprava a ...

Krannich Solar s.r.o.distribuuje veškeré komponenty solárních panelů, poskytují veškerá poradenství, konstrukce i kabeláže pro fotovoltaické elektrárny. Pro klienty umožňují semináře a webináře z hlediska voltaiky a veškerých solárních produktů.

CamSystem Group s.r.o. se zaměřuje na bezpečnostní systémy, prodej a pronájem nemovitostí, prodej elektronických zabezpečení a montáž solárních systémů a kolektorů.

Výstavba a provozování fotovoltaických elektráren na střechách rodinných domů a dalších plochách. Pronajímáme si plochy pro provoz fotovoltaiky, kterou pak můžeme vlastníkům plochy odprodat.

Firma se specializací na realizaci fotovoltaických elektráren na klíč, tepelných čerpadel, elektro dobíjecích stanic. pomoc se získáním dotací.

BK Instal s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a kotlů.

Elektro činnosti: -výroba kompenzačních rozváděčů -realizace kioskových trafostanic -výstavba fotovoltaických elektráren -provoz a údržba fotovoltaických elektráren -elektrické vybavení -mechanické vybavení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej vodo-topo-plyn, sanita, prodej náhradních dílů na plynové a elektrické spotřebiče, prodejem rybářských potřeb. Servis, opravy, regulace a montáže vodo-topo-plyn, montáže solárních kolektorů-zelená úsporám, revize tlakových nádob. Opravy servis značek: DAKON, THERMONA, DESTILA, NEFIT, MORA, BUDERUS, BAXI, ...

Kaulike s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž různých druhů fotovoltaických sestav.

IBC SOLAR s.r.o. se zaměřuje na servis fotovoltaických elektráren, solárních panelů, měničů a monitorovacích systémů.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalatérské práce Dodávka a montáž: - klimatizace. Prodej: - solární energie. - centrální vysavače.

Návrh, výroba, prodej, dodání, montáž solární kolektory a příslušenství: -pro sezónní ohřev TUV a sezónní ohřev vody bazénů -pro celoroční ohřev TUV a přitápění -sezónní absorbéry -celoroční i sezónní kolektory. Příslušenství: -regulátory -komínové výměníky pro kotle a kamna na tuhá paliva -akumulační nádoby 500, 750 a 1000 ...

Tepelné systémy s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla.

TEDOM energie s.r.o. se zaměřuje na dodávku plynu, elektřiny, fotovoltaiky a na další služby týkající se energií.

Technické informace a projekty: Fotovoltaická elektrárna Služby: -tvorba prováděcí projektové dokumentace na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislost Nabídka: -komplexní řešení soběstačnosti v dodávce elektrické energie Služby: Návrh a realizace: -hybridních fotovoltaických systémů, akumulace přebytků ...

Fotovoltaické systémy. Servis: - plynových kotlů Baxi, Immergas, Thermona, Ariston, Dakon, Buderus, Brotje, Destila, Viessmann. Dále nabízíme montáž klimatizací Midea, Lg, Sinclair - klimatizace - tepelná čerpadla - kominictví.

Prodej, distribuce: -elektroinstalační materiál -podlahové vytápění -montáže: -elektroinstalace NN do 1000 V -hromosvody a elektrické podlahové vytápění -vodoinstalace, topení, podlahové teplovodní vytápění -solární zařízení -centrální vysavače. Projekty, revize: -projekty, revize elektroinstalací a hromosvodů do 1000 ...

Poradenství, prodej, dodávky, montáž, servis: -solární panely, fotovoltaické systémy -fotovoltaické panely KYOCERA -měniče napětí Fronius -konstrukční prvky Schletter -stavíme solární elektrárny na klíč -poradenství (návštěvnost, legislativa).