Solární elektrárny jsou vhodné pro rodinné domy a obchodní a průmyslové podniky. Pomáhají snížit náklady za elektrickou energii a tím šetřit domácí nebo firemní rozpočet. Rozlišit lze solární elektrárny autonomní, hybridní a klasické, podle typu připojení.

Návrh, instalace plynových kotelen, tepelných čerpadel a solárních systémů pro ohřev teplé vody.

Návrh, dodávka, montáž, oprava, servis: - fotovoltaické elektrárny

Dodávka, montáž - tepelná čerpadla - fotovoltaika.

Kompletní výstavba fotovoltaických elektráren, , na klíč”. Prodej jednotlivých součástí pro fotovoltaické elektrárny. Prodej velkoprostorových svítidel.

Fotovoltaické elektrárny, slaboproudé a silnoproudé instalace. Revize, projekty, montáž a dodávky elektrických zařízení. Kompletní dodávky na klíč, záruční a pozáruční servis.

Realizace fotovoltaických elektráren. Stavby na klíč. Střešní instalace. Pozemní instalace.

Instalace: - sluneční kolektory. Topenářské práce. Instalace: - centrální vysavače. Čištění: - kanalizace mechanické, tlakové. Úpravny vody ECOWATER(zbavení vody vodního kamene). Vodoinstalační práce. Výměna kotlů, radiátorů, ohřívačů.

Projektování a výstavba fotovoltaických elektráren .

Elektrárny - kompletní realizace fotovoltaických elektráren na bázi křemíkových panelů (mono i polykrystalických) a na bázi tenkých vrstev. Termokamery - možnost měření panelů a měničů profesionální průmyslovou termografickou kamerou.

Firma JOYCE ČR, s.r.o. byla založena v roce 1996. Hlavními obory činnosti jsou komunikační technologie a alternativní zdroje energie s působností v České i Slovenské republice. Naše vize: JOYCE = symbol kvality a trvalé hodnoty. S námi budete Jedineční, Originální, Y:-)novativní, Celosvětoví, Ekologičtí. Jsme držiteli certifikátu Top Czech ...

Výstavba, provoz, dodávka fotovoltaických elektráren: - fotovoltaická elektrárna (výstavba FV elektráren) na klíč - polohovací jednotky - fotovoltaické panely, měniče napětí, příslušenství - solární park.

Návrh, dodávka a instalace: - indukční a LED osvětlení - fotovoltaické elektrárny na klíč - malé větrné elektrárny. Dodávka: - dřevěná paliva (pelety, brikety).

-služby dekontaminace a nakládání s radioaktivními odpady v jaderném průmyslu -výroba a dodávka dekontaminačních zařízení a technologií -měření dozimetrických veličin -zpracování a úprava nebezpečných odpadů (kalů, ionexů, olejů) do SIAL matrice -detekce, měření a odstraňování radioaktivních látek z životního prostředí -poradenská a expertní ...

Poradenství, projekce, instalace, oprava, servis: - solární panely. Komplexní dodávka: - fotovoltaické elektrárny na klíč (sluneční).

Poskytování služeb v oblasti stavebnictví a dodávek technologických celků pro čištění odpadních vod. Zemní práce, stavební činnost. Sluneční elektrárna.

Návrh, realizace, záruční i pozáruční servis, poradenství: - fotovoltaické elektrárny.

Činnost: - instalatérské a topenářské práce - solární systém, tepelné čerpadlo - stavební činnosti. Služby: - mezinárodní automobilová doprava - stěhování - vyklízení - likvidace.

Elektromontážní práce - elektromontáže: -dodávka, rekonstrukce, oprava a údržba silnoproudých a slaboproudých rozvodů -od projekce až po revize -kompletní ochrana všech typů objektů před účinky statické elektřiny (bleskosvody, svodiče bleskových proudů, svodiče přepětí a přepěťové ochrany přenosu datových a informačních signálů) -montáž ...

Provoz vlastní solární elektrárny. Realizace, výstavba: - fotovoltaické elektrárny, solární elektrárny na klíč.

Poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů energie. Dodávka, instalace, montáže: - malé střešní fotovoltaické elektrárny.

Solární systémy. Úspory energie.

Výstavba fotovoltaických elektráren.

Návrhy, dodávka, montáž - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla Projekce - rodinné domy na klíč Výstavba - rodinné domy na klíč Dodávka, montáž - klimatizace SINDAIR, DAIKIN.

Dodávka, instalace: - fotovoltaické elektrárny, systémy (FVS) - systémy ohřevu TUV Výroba: - ocelové a ocelohliníkové konstrukce.