Solární elektrárny jsou vhodné pro rodinné domy a obchodní a průmyslové podniky. Pomáhají snížit náklady za elektrickou energii a tím šetřit domácí nebo firemní rozpočet. Rozlišit lze solární elektrárny autonomní, hybridní a klasické, podle typu připojení.

Společnost SUNNY FARM Energy s.r.o. má tým inženýrů a elektrotechniků. Navrhne Vám kombinace efektivního využití fotovoltaiky a tepelných čerpadel. Vše komplexně a v co nejkratších termínech. Vyřídí za Vás dotace na fotovoltaiku.

Prodej, montáž - solární panely a systémy.

Prodej, montáž, záruční i pozáruční servis: - solární zařízení, solární systémy, sluneční kolektory - tepelná čerpadla - topenářské zařízení - klimatizace: - VRV systémy - splitové - nástěnné, multisplitové - kazetové - podstropní - parapetní - kanálové - okenní - mobilní - vzduchotechnika - vodovodní zařízení.

Společnost GREENCZECH ENERGY s.r.o. se specializuje na realizaci fotovoltaické elektrárny na klíč. Od dodávky až po vyřízení dotace.

Placky na střechy zajišťují prodej, montáž a servis fotovoltaiky. tepelných čerpadel, sjednání dotací.

Instalujeme fotovoltaické elektrárny pro rodinné domy a bytové jednotky. Rychlá a profesionální instalace, poradenství a servis.

Společnost RAMARO Solar, spol. s r.o. se zabývá fotovoltaikou, energeticky úspornými řešeními a nabíjecími stanicemi elektromobilů.

Projekty, výstavba: - fotovoltaické elektrárny.

Poradenství: - v oblasti úspor energií, - využití netradičních, alternativních, obnovitelných energií. Projekce, montáž, servis: - sluneční kolektory - solární zařízení pro ohřev vody, bazénů, přitápění a technologické ohřevy. Velkoobchod: - solární technika.

Společnost TDO clima, spol. s r.o. zákazníkům dlouhodobě dodává komplexní služby v oblasti klimatizace, chlazení, vzduchotechniky, topení, měření, regulace, projekce, dodávek, montáže a servisu pro obytné, komerční i průmyslové prostory. V rámci své činnosti se společnost TDO clima, spol. s r.o. zaměřuje na poskytování těchto služeb a produktů ...

I.G.B. Holding a.s. je rozděleno do těchto odbytových skupin: - Tepelná čerpadla - prodej a montáž tepelných čerpadel pro rodinné a bytové domy, administrativní sektor, průmysl - Solární systémy - prodej a montáž termických a fotovoltaických solárních maloplošných i velkoplošných systémů - TZB (technická zařízení budov) - dodávky a ...

Společnost SOELSO s.r.o. dodává fotovoltaické systémy a panely.

Návrh, dodávka, montáž, realizace: -tepelná čerpadla -fotovoltaický systém -teplovzdušné solární panely

Společnost Alva element s.r.o. zajišťuje klientům dodávku a montáž fotovoltaické elektrárny.

HD Therm zajišťuje vodoinstalační činnosti - topení, voda, plyn, plynové kotelny, tepelná čerpadla, rekuperace vzduchu

Fotovoltaika: - výstavba fotovoltaických elektráren na klíč včetně legislativy - výstavba nezávislých fotovoltaických hybridních systémů - prodej veškerých komponentů pro výstavbu FVE - poradenství v oblasti fotovoltaiky - dálkový dohled provozu FVE - pravidelná údržba, záruční a pozáruční servis. Tepelná čerpadla: - instalace ...

Prodej: - sluneční kolektory a systémy - solární zásobníky - solární ohře TUV - solární regulátory. Zelená úsporám.

Poradenství - solární energie Certifikovaná montáž a prodej - solární sestavy a komponenty

Roman Ignác se zaměřuje na montáže fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Solar Tech Energy s.r.o. je společnost která Vám poskytne komplexní řešení při zřízení fotovoltaické elektrárny. Zajistí Vám financování formou úvěru, zařídí Vám i nabíjecí stanici pro elektromobil.

FINKIS a.s. se zaměřuje na návrh, dodávku, instalaci a servis fotovoltaických elektráren pro rodinné domy.

ŠTULO M&M s.r.o. se zaměřuje na topenářské, instalatérské práce a montáž, servis a dodávku solárních panelů.

EcoSun Production s.r.o. se zaměřuje na provoz fotovoltaických elektráren a jejich výstavbu na klíč.

FVE-MP s.r.o. se zaměřuje na prodej a distribuci solárních panelů, klimatizací, tepelných čerpadel a komponentů k fotovoltaikám.

Řemeslo: - instalatér - plyn, voda, vytápění. Renovace: - bytová jádra, koupelny, ústřední vytápění. Montáž: - solarní kolektory pro ohřev vody, montáž kotlu na peletky a uhlí fy Rojek, Benekov, OPOP. Práce se všemi dostupnými materiály. Rozvody v kovu plastech a mědi. Kontrola technického stavu a provozu spalovacího stacionárního ...