Solární elektrárny jsou vhodné pro rodinné domy a obchodní a průmyslové podniky. Pomáhají snížit náklady za elektrickou energii a tím šetřit domácí nebo firemní rozpočet. Rozlišit lze solární elektrárny autonomní, hybridní a klasické, podle typu připojení.

Ing. Jaroslav Dorda je provozovatelem internetového portálu oborově zaměřeným na fotovoltaiku.

KS Energy Morava s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren s akumulací do baterií a na tepelná čerpadla.

Jan Dyl se zaměřuje na topenářské, vodoinstalační práce, tepelná čerpadla, rekuperaci vzduchu, plynové kotle a solární systémy.

Prodej, dodávka: - tepelná čerpadla - kompletní kotelny - klimatizace - solární systémy.

Firma se zabývá montáží fotovoltaických elektráren. Instalaci provádíme do 60 dní. Zajistíme vyřízení dotací. Poskytujeme kompletní záruční i pozáruční servis. Instalace solárních systémů na míru.

VOLTECO s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaické systémy - přístřešky pro auta, zábradlí, skleníky, akustické panely, komponenty a mnoho dalšího.

Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.

Moderní energie s.r.o. se zaměřuje na realizace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a wallboxů pro úsporu nákladů na energie.

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Elektro Premium s.r.o. se zaměřuje na návrh a realizace fotovoltaiky pro rodinné a bytové domy, firmy, na tepelná čerpadla a rekuperace.

FVA Solar s.r.o. dodává fotovoltaické elektrárny na klíč. Pomůžeme se získáním státní dotace pro realizaci fotovoltaiky. Poskytujeme také záruční a pozáruční servis námi instalované fotovoltaické elektrárny. Poskytujeme také energetické poradenství, kdy Vám pomůžeme s výkupem přebytků z Vaší elektrárny.

Radovan Galmus realizuje: - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - videotelefony - systémy pro kontrolu vstupu - fotovoltaické elektrárny - inteligentní elektroinstalace

Sun Riders s.r.o. se specializuje na instalaci fotovoltaických elektráren pro rodinné domy a firmy. Postarají se Vám o vyřízení dotace a zajistí poprodejní servis.

Služby v oblasti elektro. Elektromontáže. Elektroinstalační práce na klíč: - projektování, montáž, opravy, revize. Veřejné osvětlení: - správa, údržba, pasportizace, nahlášení poruch. Fotovoltaické elektrárny: - komplexní služby při realizaci FVE na klíč, fotovoltaické panely. Smluvní partner: - ČEZ Zákaznické služby s.r.o.

Realizace, výstavby a rekonstrukce na klíč v oblasti energetiky a alternativních zdrojů energií. Velkoobchodní prodej LED svítidel značky XENIUM®

Firma MEROPS spol. s r.o. se sídlem v okrese Karviná se zabývá výrobou plastových a hliníkových oken a dveří a solárních systémů. V rámci naší činnosti nabízíme výrobu plastových a hliníkových oken, vstupních a balkónových dveří a prosklených stěn. Součástí celkových dodávek je také nabídka kompletní stínící interiérové i exteriérové techniky. Na ...

Služby: - elektroinstalace - realizace fotovoltaické elektrárny - domovní a průmyslová automatizace - projekční činnost - výroba rozvaděčů - revize elektro

Mobilní solární elektrárny - výroba, dodání. Zajištění elektrické energie.

Výroba, dodávka, prodej: - hybridní solární elektrárny od roku 1999 - bateriová úložiště elektřiny

elektroinstalace, zabezpečovací systémy, kamerové systémy, fotovoltaické elektrárny

Poskytujeme poradenské služby v oblasti energetických úspor a využití alternativních zdrojů energií. Kromě poradenství také dodáváme a montujeme solární zařízení.

Realizace, návrh, provozování, energetické poradenství : - fotovoltaické elektrárny - obnovitelné zdroje energie - optimalizace spotřeby energií - řízení energetického hospodářství - poradenství v oblasti energetiky.

Činnost - solární elektrárny na klíč - výstavba, montáž, provoz a servis fotovoltaických elektráren.

Pro RD, BD i podnikatelské objekty Sofistikovaná řešení vytápění a ohřevu TUV. Komplexní služby - prodej, instalace, montáž: - solární ohřev za pomocí i trubicových kolektorů Apricus, Westech Solar, ale i plochých kolektorů Regulus, Suntime i jiné. - tepelná čerpadla Hotjet pro ohřev teplé užitkové vody (TUV), přitápění a ohřevu ...

Kompletní dodávky fotovoltaických systémů na klíč: - rodinné domy - výrobní haly - hospodářská stavení. Solární parky (velkoplošné FV elektrárny na polích. Engineering, hmotné dodávky, montáž, uvedení do provozu. Kompletní podpora při legislativním postupu - povolení a provoz FVE. Posouzení konstrukce střechy od certifikovaného statika.