KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - renovace koupelen. Umělecké kovářství.

Stavební firma: - rekonstrukce a modernizace staveb - výstavba rodinných domů na klíč - izolace proti vlhkosti - střešní nástavby a vestavby. Prodej, montáž: - obklady, dlažby - čedičová dlažba.

Výstavba: -rodinné domy. Inženýrská, investorská, obchodní a realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb.

Stavební firma, výstavba na klíč: -stavby občanské -stavby bytové -stavby průmyslové -novostavby -rekonstrukce -adaptace.

Práce, řemeslo: - stavební firma - provádění staveb včetně jejich změn - stavby na klíč - rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů - půdní nástavby a vestavby - renovace a opravy fasád, nátěry fasád - betonářské práce - ostatní stavební práce dle dohody.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů na klíč. Zednické práce.

Výstavba: - pozemní stavby - rekonstrukce staveb. Tepelné izolace průmyslové. Hydroizolace. Komplexní dodávka šikmých střech. Pokrývačské a stavebně klempířské práce. Pronájem nemovitostí.

Stavební činnost. Výstavba: - bytové, občanské a průmyslové stavby. Pozemní a inženýrské stavitelství. Stavební projekce. Nákup, prodej: - nemovitosti, reality.

Stavební činnost: - stavby, výstavba.

Výstavba bytových a nebytových budov.

Výstavba: - rodinné domy na klíč. Práce: - rekonstrukcí bytových a nebytových prostor.

Stavební činnost: - výstavby budov a domů - bourací práce - včetně odvozu - rekonstrukce budov, domů a fasád - přestavby a dostavby budov, domů - rekonstrukce koupelen a sociálních zařízení.

Radek Pecha StAR+ - zhotovení fasád u historických budov - zhotovení nezateplených a zateplených fasád u rodinných domů - rekonstrukce, adaptace budov a půdních vestaveb - rodinné domy na klíč - oprava a rekonstrukce lidových stavení.

Stavby na klíč. Výstavba a opravy: - rodinné domy, průmyslové objekty, inženýrské sítě, komunikace, parkoviště, opěrné zdi. Rekonstrukce: - bytová jádra, rodinné domy, obytné domy.

Ibex Práce: - teplné izolace - výstavba rodinných domků - údržba bytových i nebytových objektů.

Stavební činnost: - pozemní stavby - výstavba rodinných domů na klíč - zateplování budov. Práce: - dlaždičské - instalatérské - elektromontážní - topenářské.

Stavební firma: - stavby na klíč - stavby průmyslové - rekonstrukce staveb - inženýrské sítě - zakládání staveb - průmyslové podlahy - zemní práce - jádrové vrtání.

Stavební firma, zednictví: - novostavby - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytových jader, střech - půdní vestavby - zemní práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Činnost: - výstavba pozemních a inženýrských staveb - kontejnerová doprava.