KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Stavební činnost, výstavba: - pozemní stavby - inženýrské stavby - rodinné domy - rekonstrukce - vodohospodářské stavby

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov a historických objektů.

Stavba, výstavba: -průmyslové areály -obytné soubory -stavby občanského charakteru -rodinné domy na klíč -rekonstrukce -komunikace

Bytová výstavba a investice do nemovitostí.

Služby: - bezpečnostní agentura: - ostraha majetku, osob - stavební práce

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy

Nabízíme realizace staveb v oblasti bytového, občanského a průmyslového stavebnictví. Zajistíme dodávky technologií pro veřejné i privátní investory.

Stavba rodinných, rekreačních a obytných domů na klíč a průmyslových staveb. Rekonstrukce rodinných, rekreačních a obytných domů. Zateplování domu velkoobchod a maloobchod

Stavební činnost, výstavba: - průmyslové, občanské i bytové objekty - čistírny odpadních vod - inženýrské sítě - vodohospodářské stavby - dopravní stavby - rekonstrukce - inženýrská činnost v oboru pozemních staveb Výroba, montáž: - ocelové konstrukce

Stavební firma Rekonstrukce na klíč Komplexní regenerace: -panelové domy. Izolace proti vodě a střešní pláště. Hydroizolace. Kompletní opravy: -balkony, terasy, lodžie. Celkové opravy: -ploché a šikmé střechy. Zateplování, zateplovací práce: -fasády, střechy, podlahy. Izolace plochých střech:

Výstavba a prodej: -byty -rodinné domy na klíč -poradenství -financování bydlení. Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí -dražby.

Výstavba a prodej nízkoenergetických domů. Projekce domů. Realitní kancelář.

Stavební činnost: -dodávky staveb, -rekonstrukce staveb. Nákladní doprava a autodoprava.

Stavební firma poskytující služby: - výstavba rodinných domů na klíč - izolace objektů - tlakové izolace - oplocení - betonové konstrukce - schody - schodiště - zemní práce UMC60 - bourací práce - terénní práce včetně komunikací a parkových úprav. Dodávka a montáž prefa stropů či monolity.

Prodej bytů. Inženýrská činnost. Projektová činnost ve výstavbě.

Zabýváme se: - výstavbou v oboru pozemního stavitelství včetně inženýrských sítí s tím spojených - realizaci půdních nástaveb a vestaveb - rekonstrukcí půdních prostor - výstavbou a rekonstrukcí rodinných domů ( bytů ) - přístavby a výstavby hal a jejich rekonstrukce nebo případně adaptace na změnu výrobního procesu, terénní a sadové ...

Stavební společnost EVEN s.r.o. realizuje kompletní stavby a zemní práce. Bytové a rodinné domy na klíč, nebo jejich části (základové desky, vyzdívky, strojní omítky, atd.), kompletní ZTV (zemní práce, kanalizace, komunikace, zámkové dlažby). Autodoprava.

Stavební firma se specializací na pozemní stavitelství.

Služby: - stavební činnost - rekonstrukce - práce zednické, sádrokartonářské

Poskytujeme developerské, stavební a projektově-inženýrské služby se zaměřením na na rekonstrukci a modernizaci bytů a průmyslových objektů.

Elektroinstalační práce Výškové práce Stavební práce (novostavby, rekonstrukce) Zednické práce - fasády rekonstrukce - koupelny - bytová jádra Rekonstrukce bytového jádra.

Naše stavební firma poskytuje služby: - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů, rodinných domů - elektrikářské práce - instalatérské práce - montáž sádrokartonů - malířské práce - výměna větších spotřebičů - údržbářské činnosti - úklidové služby - stavba, zateplení rodinné domy.

Developerské projekty. Rekonstrukce: - historické budovy v Praze. Realizace, výstavba: - novostavby v Praze - nové byty a rodinné domy mimo Prahu. Správa a údržba nemovitostí. Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej a pronájem nemovitostí: - byty - rodinné domy - kancelářské prostory - obchodní, skladové prostory - ...