KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Provádění staveb, rekonstrukce střech, venkovní zateplovací systém, sádrové a vápenocementové omítky, anhydritové podlahy, rekonstrukce koupelen, obkladačské práce, zemní práce.

Univerzální stavební, a.s. nabízí: - bytová výstavba - rekonstrukce objektů a staveb - občanská výstavba a skladové areály - kotelny a výměníkové stanice

Práce: -stavební. Služby: -autodoprava. Půjčovna: -stavebních strojů.

Stavební firma, výstavba: -rodinné domy. -nízkoenergetické, pasivní domy. -rekonstrukce domů, bytů. -zateplování budov. -zhotovení projektová dokumentace.

Výstavba, stavební činnost: - rodinné domy - bytové domy - rekonstrukce - pokládka zámkové dlažby -rekonstrukce památkových objektu -sanace -kamenné zdí

Výstavba prostor bytových i nebytových.

Kompletní investorskou a inženýrskou činnost ve výstavbě. Naše služby jsou: - poradenství ohledně územního plánu - projekční práce domů, bytů a kanceláří - inženýrská činnost, povolování staveb, kolaudace - výběr dodavatele - stavební dozor - odborné posudky výstavby.

BOSTA HOLDING a.s. je stavební společnost s tradicí v oblasti stavební výroby a prodejnou stavebního materiálu a železářství pro stavbu.

Malířské práce Rozvody i venkovní - plyn Úklidové práce Chemické izolace (na izolaci kamenného zdiva jako speciální směs) Dodávka a montáž - plastová, dřevěná (EURO) a hliníková okna, dveře a stěny - velkoplošné ocelové bednění Výroba - ocelové konstrukce včetně nátěrů dle dílenské dokumentace železářské práce - ...

Stavební a inženýrská činnost Projektová dokumentace Realizace stavby Technický dozor

Služby. Zemní práce: - výkopy a zemní práce strojní - JCB 3CX, JCB 801, UNC 750 - výkopy a zemní práce ruční - výkopy rýh pro pokládku veškerých inženýrských sítí - objemové zemní práce pod rodinné domy - základy, pasy - výkopové práce a provádění oprav inženýrských sítí - poruchy vody, kanalizace - zemní práce a výstavba ...

Nabídka projektů rodinných domů typových i individuálních. Výstavba rodinných domů na klíč zděných i dřevostaveb po celé ČR.

Odhady nemovitostí Technický dozor při stavbách. Realizace staveb, střech a fasád

Kompletní servis od návrhu stavby, přes projektovou dokumentaci, vyřízení stavebního povolení až k samotné realizaci stavby.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Stavební činnost - rekonstrukce - nové stavby Vodoinstalatérské práce

Zateplení fasád Zemní práce Obkladačské a dlaždičské práce Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy na klíč - půdní vestavby - byty Přestavba - bytová jádra

Stavba, výstavba: -pozemní stavby -rekonstrukce -inženýrské stavby Služby: -správa nemovitostí

Revitalizace panelové a bytové zástavby na klíč.

Stavební firma. Práce: -zednické. -sádrokartonářské. -rekonstrukce bytových jader. -rekonstrukce bytů, domů. -výstavba rodinné domy.

Služby: - stavební činnost - zateplování objektů - rekonstrukce - revitalizace - sanace.

Odstraňování - stavby Stavby a jejich změny Šití, výroba - interiérové dekorace - záclony - závěsy

Služby: -inženýrská činnost -projektování staveb -technický dozor stavby -realizace staveb

Činnost: - stavební práce - monolitické železobetonové konstrukce - revitalizace budov - nákladní autodoprava