Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Fotovoltaická elektrárna Služby: -tvorba prováděcí projektové dokumentace na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislost Nabídka: -komplexní řešení soběstačnosti v dodávce elektrické energie Služby: Návrh a realizace: -hybridních fotovoltaických systémů, akumulace přebytků -ostrovních fotovoltaických ...

Žaluzie, zimní zahrady, rolety, stavebnictví, stavební firma, práce, zateplení fasád, fasády, rekonstrukce domů, rodinné domy na klíč, markýzy, prodej, montáž plastových oken, dveří Moravské Budějovice, Miroslav, Hrušovany nad Jevišovkou, Vysočina -střešní, hliníková, dřevěná, dřevohliníková, plastohliníková okna -eurookna -sítě proti hmyzu ...

Společnost LINEAL s.r.o. se již od roku 1997 zabývá veškerou stavební činností, jako je například stavba a rekonstrukce rodinných domů, realizace půdních vestaveb, pokládka obkladů a dlažeb, zateplování fasád aj.

Naše stavební firma LaVaRoss2010 s.r.o. zajišťuje komplexní servis pro investora v průběhu celé realizace stavebního díla. Provádíme rekonstrukce, výstavbu rodinných, bytových, administrativních, zemědělských a průmyslových objektů a to včetně jejich odstraňovaní a demolic. Nabízíme komplexní servis pro investora: -rodinná a bytová ...

Prodej rodinných domů Stavby rodinných domů na klíč Půjčovna lešení

Stavební a zemní práce. Profesionální malířské a natěračské práce. Autodoprava, přistavení kontejneru. Lešení a manipulační technika. Čištění fasád a střech.

Obkladačství, práce z kamene, dlažební práce Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Budějovice, Znojemsko: -domovní údržba -opravy sklepů -omítkářství. Jsme parta živnostníků, zabýváme se nejen stavbou nových domů, ale i různých oprav a odstranění závad starších domů. Naší prioritou je pomoci zákazníkovi doporučením ověřených ostatních profesí ...

Stavební firma OSP spol. s.r.o. provádí veškerou stavební činnost. Řeší střešní vazníky, spolupracuje s koupelnovým studiem a pořeší i domy na klíč v okrese Znojmo. Zajišťuje stavby, projekty, dodávky stavebního materiálu a betonu na celé jižní Moravě i na jiných místech ČR. Vlastní projekční kancelář a koupelnové studio kde zpracovává projekty ...

Zemní a výkopové práce, výstavba komunikací a inženýrských sítí je hlavní činností firmy DS DUMA s.r.o..

Služby renerga solutions s.r.o. směřují k jednomu hlavnímu cíli - ke zvýšení energetické nezávislosti a svobody našich zákazníků a k finančnímu prospěchu, který jim plyne z takto realizovaných investic.

Stavební firma. Práce: -kompletní stavební činnost -výstavba novostavby, rodinné domy na klíč -rekonstrukce, přestavby rodinných domů -rekonstrukce bytů, koupelny včetně vodo, topo, plyn -zateplování, zateplovací systémy, fasády, omítky -sádrokartonářské práce, zednické práce -půdní vestavby -obkladačské práce -zahradní koupací jezírka, ...

Společnost ERTRANS, družstvo, kterou naleznete ve Znojmě provádí veškeré zemní a výkopové práce a také terénní úpravy a stavební práce na pozemních komunikacích. Provozujeme také nákladní a kontejnerovou autodopravu.

Provádíme izolace plochých střech, zateplení střech, izolace proti radonu a tlakové vodě. Izolace balkonů a teras, jezírek, bazénů. Klempířské práce.

Pokud hledáte spolehlivého a zkušeného partnera pro vaše elektromontážní a projekční potřeby, můžete se obrátit na firmu ELEKTRO-ZF s.r.o. se sídlem v Oleksovicích. Tato firma se zabývá kabelovými a venkovními vedeními, výstavbou trafostanic a realizací přípojek nízkého a vysokého napětí. Nabízí také montáž systémů výroby obnovitelných zdrojů, ...

Společnost Rekostavby Pavlíček s.r.o. je stavební firma zabývající se novostavbami, rekonstrukcemi domů a bytů, půdními vestavbami, elektroinstalace, zemními a výkopovými prácemi, a kompletní realizací staveb.

Návrhy a realizace solárních systémů a zabezpečovací techniky. Fotovoltaické solární elektrárny. Solární panely. Distribuce solárních systémů. Alarmy. Pro zákazníky dále zajišťuje kompletní dokumentaci nutnou k realizaci solárního systému.

Hybridní fotovoltaické elektrárny, ostrovní elektrárny, fotovoltaický ohřev, energetická nezávislost.

Společnost Švema Job s.r.o. zajišťuje dlaždičské práce, obrubníky, opěrné zdi, zateplovací systémy fasád, výstavbu hrubých staveb, základové desky.

AVIS solar, s.r.o. se zaměřuje na návrh, dodávku, realizaci a instalaci fotovoltaických elektráren pro rodinné domy i obchodní společnosti.

Zakázková truhlářská výroba. -kuchyň, kuchyňská linka -vestavěná skříň -obývací stěna -ložnice -kancelářský nábytek -zahradní architektura - ploty, pergoly, altánky, zahradní domky.

TP Group Procházka s.r.o. realizuje: - zemní a výkopové práce - stavební a projekční činnost - zahradní architektura - kontejnerová doprava Bezplatná konzultace a zhotovení cenové nabídky

Stavební firma. Stavebnictví, zednická činnost, zedník. Opravy, přestavby a rekonstrukce rodinných domů, rodinné domy, bytová jádra, bourání, bourací práce, zateplování fasád, fasády. -vodoinstalace -pokrývačství -drobné tesařské práce, tesař -smykový nakladač CAT 246 s podkopem kontejnerová Avie : -odvoz sutě, paletovaného zboží -dovoz ...

Společnost Knap-stavby s.r.o. provádíme veškeré zednické práce kvalitně a podle dohodnutých termínů.