Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost nabízí výstavba nízkoenergetických domů a nově nízkonákladové dřevostavby. Zaměřujeme se na rodinné domy, přístavby, bytové domy, chaty, střešní nástavby, komerční stavby a menší halové objekty. Používáme stavební systém K-Kontrol. Stavební činnost, stavební firma, rekonstrukce, zateplování budov. Nabízíme: -rodinné domy ...

- Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti - Zprostředkování obchodu a služeb - Velkoobchod a maloobchod - Ubytovací služby - Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků - Projektování pozemkových úprav - Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení - Fotografické služby - ...

Stavební firma, práce, stavitelství, rodinné domy na klíč: -stavby na klíč, občanské, inženýrské, průmyslové -opravy, rekonstrukce.

Pozemní i dopravní stavby. Betonové ploty. Zemní práce. Autodoprava. Stavby na klíč. Pronájem stavební techniky.

Technické informace a projekty: Fotovoltaická elektrárna Služby: -tvorba prováděcí projektové dokumentace na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislost Nabídka: -komplexní řešení soběstačnosti v dodávce elektrické energie Služby: Návrh a realizace: -hybridních fotovoltaických systémů, akumulace přebytků ...

Stavební firma - opravy a rekonstrukce rodinných domů, výstavba rodinných domů na klíč. Chov chladnokrevných koní. Práce v lesnickém odvětví.

Projekční práce Demolice Novostavby

Stavebnictví: -stavba RD -rekonstrukce bytových jader -obklady a dlažby -zateplení fasád -sádrokartony -zemní a výkopové práce -izolace aj.

Květoslav Babuška se sídlem v Jaroslavicích v okrese Znojmo se dlouhodobě zabývá zednickou a malířskou činností. Zaměřuji se především na kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader a koupelen. Dále provádím realizaci domů a zateplení fasád. A současně se zabývám také výmalbou pokojů a tapetářskými pracemi. Pracuji pouze s nejkvalitnějšími ...

Společnost Stavby Dufek s.r.o. se sídlem ve Znojmě se zabývá komplexní výstavbou a rekonstrukcemi rodinných domů a bytů a zemními pracemi, včetně úprav zahrad. Současně také provozujeme realitní činnost. Nabízíme vám veškeré služby od koupě pozemku, vypracování projektu a také následné výstavby, včetně terénních úprav. Naše služby: - ...

Stavební firma. Výstavba rodinných domů.Rekonstrukce, sádrokartonářství

Stavební firma: - veškeré stavební práce

Služby. Účetnictví: -zakládání společností s ručením omezeným se zápisem do obchodního rejstříku -vedení jednoduchého i podvojného účetnictví a mzdové agendy pro české firmy, pro rakouské firmy a drobné podnikatele ve spolupráci s rakouskými daňovými poradci v českém i německém analýze -hospodářské analýzy v českém i německém ...

Služby: -pronájem lešení -zateplení -fasády -rodinné domy na klíč -rekonstrukce -výškové práce aj.

Práce: -stavební -zednické -rekostrukce staveb -fasády, fasáda -zateplování budov, rod.domku -sádrokartony, příčky, veškere podhledy obklady -obkladačské, veškeré dlažby, včetně zamkových a terasových dlažeb. Výstavba, stavba: -rodinné domy, chatky, pergola. -novostavby.

Střechy a rekonstrukce střech Klempířské práce Fasády Izolace střech a základů Dřevěné pergoly Tesařské práce

Společnost VF - Bau s.r.o. pracuje v oblasti stavebnictví se specializací na fasády, zateplení, rekonstrukce bytových jader a staveb. Dále se společnost zaměřuje i na pokládku dlažby, stavbu plotů a montování oken.

Společnost Stavby-Spišiak s.r.o se zaměřuje na stavbu energeticky úsporných domů na klič, v rámci stavebních prací se také postará o hrubé práce a základové desky, obkladačské práce, zateplení a sádrokartóny.

Obklady, obkladačské práce: -kompletní obložení koupelen -obložení kuchyní -venkovní dláždění (zámková dlažba, schody) -obkládání a dláždění kolem bazénů -mozaikové obložení -schody uvnitř domu či bytu -usazení a obezdění van.