SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Inženýrské služby v oblasti stavitelství. Stavební firma. Výstavba, realizace, rekonstrukce: - inženýrské stavby.

Chcete stavět a hledáte spolehlivého a zkušeného partnera? Jste majitelem hotelu nebo historické budovy a potřebujete rekonstruovat? Stavební firma KRAK-CHEM Sp. z o.o. byla založena roku 2003 skupinou špičkových odborníků a inženýrů s mnohaletou praxí. Zabýváme se projektováním, výstavbou a rekonstrukcemi pozemních a inženýrských staveb, včetně ...

Výstavba, realizace: - novostavby rodinných domů, sruby - pozemní komunikace - asfaltové, betonové, dlážděné. Rekonstrukce: - byty, bytová jádra - zateplování menších komerčních objektů a bytových domů. Práce: - zemní a výkopové práce - nespecifikované práce prováděné dle dohody stavební mechanizací - síťování - zakládání ...

Rekonstrukce panelových domů. Revitalizace, zateplení obvodových plášťů budovy - rodinné i panelové domy.

Úklidy budov, kanceláří i bytů. Realizace, výstavba: - obytné domy - průmyslové objekty. Rekonstrukce, přestavby. Stavební práce.

Projektová činnost ve stavebnictví: - stavební projekty rodinných domů - projekty i realizace přeložky sítí O2. Služby: - měření radonu - výměna oken, okna. Zateplování fasády.

Projektová činnost ve stavebnictví. vytápění a plynu Inženýrská činnost v investiční výstavbě Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, demolice: - stavby.

Stavby: -vodohospodářské -vodní elektrárny -opěrné zdi -injektážní práce -jezová tělesa -ekologické stavby -kanalizace -vodní nádrže -drobné pozemní stavby.

Stavební práce: -revitalizace panelových domů -zateplování -dodávka a montáž -plastova okna, dveře, rolety, žaluzie, parapety a markýzy -automatické dveřní systémy, vrata a brány -emní a výkopové práce -nástavby na domy.

Výstavba, rekonstrukce a opravy: - rozvoden a spínacích stanic VN, NN - průmyslových a distribučních transformačních stanic VN/NN - kabelových vedení NN, VN, telekomunikace - kabelových souborů - vzdušných vedení NN, VN - průmyslových rozvodů a elektroinstalací - elektroinstalací rodinných domků - projektování elektro - revizní ...

Výstavba vodohospodářských staveb a provádění zemních prací.

Dodavaletská činnost: -rozvody tepelných sítí a minerálních vod v předizolovaném potrubí -výměníkové stanice -tepelná čerpadla vzduch-voda -čistírny odpadních vod. Projekční činnost: -zpracování projektové dokumentace -inženýrské sítě (teplovody, vodovody, kanalizace, elektrorozvody, veřejné osvětlení) -vnitřní rozvody ...

Naše firma se zabývá : -klempířské a pokrývačské práce -kompletní rekonstrukce střech včetně krovu -opravy a nátěry střech -opravy fasád-zednické práce -nátěry fasád -malířské a natěračské práce -mytí nepřístupných oken -kácení nebezpečných a nepřístupných stromů -prořezávání a zkracování stromů -montáže ocelových konstrukcí ...

Výrobce a dodavatel stavebnicového systému Modul-LEG®. Naše společnost se zabývá výstavbou rodinných domů "dřevostaveb" na klíč ale i dodávkou stavebního materiálu pro výstavbu dřevostaveb svépomocí. Náš stavebnicový systém nabízí vysokou časovou úsporu při výstavbě, finanční úsporu, flexibilitu a vynikající tepelně izolační vlastnosti objektu.

Stavební firma -rekonstrukce staveb -demoliční práce.

Výroba, distribuce, výstavba, dodávka na klíč: -protihlukové stěny.

Kompletní stavební práce: -výstavba -rekonstrukce a modernizace objektů -opravy fasád -zateplování -sanace. Služby: -provozujeme autodopravu do tonáže 5t -přistavujeme a odvážíme kontejnery, likvidujeme suť -rozvážíme stavební materiál.

Zakázková výroba: TRUHLÁRNA -klasická a segmentová okna -vchodové dveře, vrata -schody, zábradlí -pergoly, altány, ploty -obklady stěn -atypický nábytek.

Stavební firma provádí novostavby a veškeré stavební - rekonstrukce - instalace topení - rozvody vody, plynu - elektromontáže kontakt: Gabriela Lučanová, Pavel Lučan

Truhlářství: - kuchyňské linky, - nábytek na zakázku. Stavební rekonstrukce: - byty, - obchody.

Služby, práce: - autodoprava (autojeřáb, přeprava materiálů a buněk), - tesařství (krovy, altány, pergoly), - pokrývačství, - dřevostavby (sruby, zahradní domky).

Vodohospodářská a stavební firma. Výstavba: -vodovody -kanalizace -domovní čistírny studní. Zednické práce. Nákladní doprava. Stavební mechanizmy. Zámečnické práce. Projektové práce pro vodohospodářské stavby.

Stavební práce: - občanské a průmyslové stavby - demoliční práce včetně plošných odstřelů - rekonstrukce objektů, zateplení - sanační, výkopové práce - zakládání staveb - opravy komunikací a chodníku - výroba a instalace bezpečnostních prvků - dopravní značení.

Ekologické stavby Vodohospodářské stavby - úpravy ozdobného i stavebního přírodního kamene