Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Renovace, rekonstrukce, montáž, oprava: - parkety, plovoucí podlahy, schodiště - obklady, dlažby - obkladačské, dlaždičské práce - koupelny rekonstrukce - žaluzie - sádrokarton - příčky podhledy - omítky.

Vodoinstalatérství, topenářství - instalatérské a topenářské práce - oprava, údržba a montáž kotlů - rozvody teplé a studené vody - podlahové i běžné vytápění - rekonstrukce kuchyní a koupelen.

Stavební úpravy, rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader a koupelen - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - podlahářské práce.

Práce: - renovace koupelen - rekonstrukce bytů, rodinných domů - zednické práce - pokládka plovoucích podlahy, dlažby - montáž interiérových, vchodových dveří.

Zednické práce: - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce bytových jáder - obklady, dlažby - zámkové dlažby - zděné ploty - zateplování - omítky štukové i dekorativní - malby, nátěry, nástřiky.

Michal Mayer poskytuje práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - revize plynových spotřebičů, domovních plynovodů - rekonstrukce koupelen - montáž solárních systémů pro ohřev vody.

Rekonstrukce - stavby. Stavební práce. Rekonstrukce, modernizace: - koupelny - bytová jádra - kuchyně - byty, rodinné domy. Renovace: - nebytové prostory - kanceláře. Výstavba: - rodinné domy na klíč. Práce: - zednické - obkladačské, dlaždičské - sádrokartonářské. Kompletní realizace interiérů. Návrhy 3D.

Servis, revize: -plynové kotle. Revize: -elektrických zařízení. -elektrorevize. -plynových spotřebičů. Rekonstrukce koupelen.

Práce: - zemní - výkopové - terénní úpravy - rekonstrukce koupelen - dovoz, odvoz, přeprava materiálu.

Oprava, servis, seřízení: - okna plastová, dřevěná, hliníková

Naše zaměření: - výkopy základů staveb, bazénů, jezírek, rybníčků. Dále čističek, jímek a inženýrských sítí - výstavbu chodníků a příjezdových cest - zemní práce a terénní úpravy, jako je rovnání a svahování terénů, úpravy svahů a kaskády svahů - odkopání základů staveb pro izolaci - zahrnovací a skrývkové práce - odklízení sněhu - ...

Společnost Stababed, s.r.o. zajišťuje prodej materiálu pro stavebnictví, demolici, výstavbu příjezdové komunikace a kanalizace, zemní práce, pokládku zámkové dlažby a další.

Úklidové služby. Stěhování, likvidace pozůstalostí. Hodinový manžel. Rekonstrukce bytových jader.

Společnost MILKAS GROUP s.r.o. je stavební firma, zajišťuje stavební práce, kovovýrobu. Nákladní doprava.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů na klíč - klempířské, zámečnické, malířské práce - zateplování fasád.

Společnost . zajišťuje provádění staveb, jejich změny a odstraňování.

Stavebně - montážní činnost, kusová strojní výroba, ocelové konstrukce

Malířské práce Tesařské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Podlahářské práce Zednické práce Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy - stavbyrekonstrukce - byty - domy Rekonstrukce - koupelny - kuchyně na míru Vodoinstalatérské práce

Rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra - kuchyně - byty, nebytové prostory.

Provádíme kompletní stavební práce vč. stavby základů či základových desek, hrubé stavby, zateplování fasád, omítek, dlažeb, obkladů, sádrokartonářských prací či instalatérských prací. Zabýváme se také rekonstrukcí domů, bytů, koupelen a bytových jader. Dále se na nás můžete obrátit také s požadavkem na výkopové práce, demolice a bourací ...

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výrobní haly, sklady, skelety budov - jeřábové dráhy - mosty, lávky - technologické konstrukce - sila, sýpky, nádrže - pozemní stavitelství - stavby - mezinárodní kamionová doprava.

Společnost Soens&Duda Stavby s.r.o. provádí stavební činnost - stavba domů, renovace bytů a koupelen, obklady, dlažby, sádrokarton, výstavba plotů. Dále poskytují instalatérské a topenářské práce jako je komplet rozvodů vody a odpadů, montáže kotlů, komplet rozvody topení, montáž plynových sporáku, zámková dlažba a malování.

Stavební činnost - výstavba nízkoenergetických rodinných domů - dřevostavby na klíč - zemní práce.

Naše firma zajišťuje kompletní stavební činnost. Provádíme jak rekonstrukce staveb, tak přestavby a renovace bytových jader. Rovněž provádíme rekonstrukce rodinných domů. Provádíme i elektroinstalační práce, malířské a demoliční práce. Pokládáme plovoucí podlahy. Naším cílem je vždy dobře odvedená práce a spokojený zákazník.