Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Výstavba, rekonstrukce a opravy inženýrských sítí: - plynovody a plynovodní přípojky. Stavební práce: - zemní výkopové práce za použití kolových i pásových bagrů. Developerská činnost.

Komínové systémy EFFE DUE Bourací práce Stavba, rekonstrukce - garáže. Obklady - dlažby. Stavba, rekonstrukce - domy - byty.

Práce: -tesařské. Výroba, stavba: -dřevěné: -altány, pergoly. -zahradní chatky. -bednění. -dřevěné obklady.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, lakýrnictví, natěračství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií Izolatérství Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Výroba, ...

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Společnost ČOV Water Expert s.r.o. se zabývá vývojem a výrobou čistíren odpadních vod a plastových výrobků jako jsou žumpy, septiky, jímky nebo nádrže. Práci provádíme na klíč a dodáváme čerpadla pro různá využití. Dále také provádíme projekční práce pro vodohospodářství. Vývoj, výroba, prodej: - čističky odpadních vod - vodoměrné šachty (k ...

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - zateplování budov - repase oken a balkonů - obklady, dlažby - montáž, instalace topení, vody - montáž radiátorů, kotlů - rozvody plynu - elektroinstalace - montáž sádrokartonu. Program - zelená úsporám.

Tesařské práce Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Zateplení fasád bytových i rodinných domů Výměna - okna - vstupní dveře Lešenářské práce Zemní práce Rekonstrukce - byty a bytová jádra Klempířské práce Pokrývačské práce

Stavební, zednické, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonstrukce domků, bytů, drobné demolice, vodařské a topenářské práce.

Stavební firma. Kompletní stavební činnost Práce: - zámečnické - stolařské - malířské a natěračské - sádrokartonářské - klempířské, pokrývačské - obkladačské, dlaždičské - podlahářské - vlysy, plovoucí, PVC

-Truhlářství, výroba a montáž nábytku -Prodej frézované kulatiny -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové areály a stavby - rekonstrukce a revitalizace panelových domů - zemní práce - sádrokartonové konstrukce - zateplování fasád - průmyslové podlahy.

Studnař, studnařské práce: -studny kopané, vrtané, ražené -čištění, hloubení, regenerace studní. Montáž, dodávka, revize: -čerpadla ponorná i kalová -domácí vodárny -rozvody vodoinstalací v RD -rozvody el. instalací v RD -rekonstrukce bytových jader.

Montáž: - suché stavby - zateplovací systémy.

Práce: - Stavba RD, obkladačské práce, zednické práce, celková rekounstrukce koupelen, rekonstrukce domů a bytů, zateplování fasád.

Stavební a obchodní společnost: - zateplování, sanace, - rekonstrukce domů, historických objektů, - půdní vestavby, - průmyslové stavby, - stavby na klíč, - kompletní dokončovací práce.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Velkoobchod maloobchod

Realizace - koupelny, bytová jádra, kompletní i dílčí rekonstrukce bytů, domů a komerčních prostor, podlahy na klíč, instalatérství, topenářské instalace, elektroinstalace, obkladačské práce a řezání betonu a panelů.

Stavební práce: - obkladačské práce - koupelny a bytová jádra na klíč - stavební příprava pro bazény.

Dřevostavby. Roubenky. Mobilní dřevodomky. Prodejce ručního nářadí Mafell.

Stavební činnost: -bytové, občanské a průmyslové stavby -projektové a inženýrské činnosti -hlubinné zakládání, piloty.

Zemní a výkopové práce. Stavba a oprava komunikací. Likvidace nebezpečných dřevin.

Dodavatelský inženýring. - realizace staveb - projektování staveb - stavební dozory - průmyslové stavby.