Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Dodávka: -stavby pro průmysl a energetiku.

Kontejnerová doprava Nákladní doprava Čistírna odpadních vod Demolice Zemní a výkopové práce

Kompletní projektová a inženýrská činnost v oborech: - pozemní stavitelství - stavební akustika - stavební statika - vytápění - vzduchotechnika - zdravotní instalace včetně plynoinstalací - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace - měření a regulace - rozpočty a cenové kalkulace - rozptylové studie - hlukové ...

Nové rozvody vody, topení, plynu a opravy stávajících rozvodů. Rozvody technických a medicinálních plynů. Instalace kotlů na plyn, elektřinu či pevná paliva. Instalace a výměny van, sprchových koutů, bidetů, umyvadel apod. Stavební zámečnictví a nerezová výroba. Výroba a montáž garážových stání a přístřešků, zábradlí, bran a branek. Dodávky a ...

Bytová jádra na klíč. Obkladačské práce, sádrokartony, plovoucí podlahy, rodinné domy na klíč, návrhy a realizace interiérů.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - nábytek interiérový, kancelářský - kuchyňské linky - okna, dveře - zahradní stavby, ploty. pergoly - sauny. Sklenářské práce - zasklívání oken. Rámování obrazů.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Nabízíme Vám kompletní služby v oblasti projektování a realizace dřevostaveb. Výroba: - vazníky.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -kuchyně na míru -skříně -postele -pergoly, přístřešky -obklady schodů, zábradlí

Výroba: - dřevěná okna kastlová, vídeňská, zdvojená, EURO - dřevěné dveře venkovní, vstupní, včetně zárubní - dřevěné dveře vnitřní, interierové, včetně obložkových zárubní - prosklené stěny vnitřní i venkovní, vrata - dřevěné schody a schodiště, samonosná schodiště, ozdobné zábradlí - zahradní altány, přístřešky pro auta, ...

Stavební činnost - občanské stavby – školy, nemocnice, sportovní objekty, administrativní budovy.

Práce: -podlahářské -obkladačské -sádrokartonářské -rekonstrukce bytových jader -půdní vestavby -zateplení fasád, izolace.

Interiérové projekty: - designový návrh interiéru. Rekonstrukční práce: - rekonstrukce - zednické, podlahářské, topenářské, truhlářské, elektroinstalační a vodoinstalační práce.

Stavební firma: - rekonstrukce a modernizace staveb - výstavba rodinných domů na klíč - izolace proti vlhkosti - střešní nástavby a vestavby. Prodej, montáž: - obklady, dlažby - čedičová dlažba.

Stavební práce: -zateplování objektů, fasád a plochých střech panelových a rodinných domů -rekonstrukce veškerých objektů -veškeré stavební práce -výškové práce -provádění omítek strojní technologií. Řemeslo: -nátěry fasád.

Velkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn - sanitární keramika - sprchové kouty a boxy - koupelnový nábytek - koupelnové obklady. Stavební práce: - kompletní realizace koupelen.

Truhlářství Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - kastlová okna - schodiště - dveře - roubenky.

V-OBKLAD Práce: - zednické - obkladačské. Rekonstrukce, realizace: - koupelny - půdní vestavby. Koupelnové studio. Prodej: - obklady, dlažby - sanitární keramika.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivu: -dveře vč.zárubní - interiérové, vchodové -garážová vrata -schodiště, schody -přístřešky, pergoly, altány, -lavice -ploty. Pilařská výroba.

Stavební činnost: - výstavby budov a domů - bourací práce - včetně odvozu - rekonstrukce budov, domů a fasád - přestavby a dostavby budov, domů - rekonstrukce koupelen a sociálních zařízení.

Služby: - fasádnické práce - zateplování budov, systémem ETICS - veškeré povrchové úpravy - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - zednické práce.

Radek Pecha StAR+ - zhotovení fasád u historických budov - zhotovení nezateplených a zateplených fasád u rodinných domů - rekonstrukce, adaptace budov a půdních vestaveb - rodinné domy na klíč - oprava a rekonstrukce lidových stavení.

Stavby: - silniční a železniční mosty - železniční stavby - dopravní stavby - kovovýroba - prodej stavební chemie - truhlářská výroba.