Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - výkopové - servisní. Montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - kondenzační kotle.

Stavby na klíč. Výstavba a opravy: - rodinné domy, průmyslové objekty, inženýrské sítě, komunikace, parkoviště, opěrné zdi. Rekonstrukce: - bytová jádra, rodinné domy, obytné domy.

Tesařství: - střešní konstrukce - přístřešky - altány - terasy - dřevěné obklady.

Ibex Práce: - teplné izolace - výstavba rodinných domků - údržba bytových i nebytových objektů.

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů - sádrokartonářské práce - zateplování domů - montáž plastových oken a dveří.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Občanské a průmyslové stavby. Rekonstrukce staveb. Montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Montáž sádrokartonů a podhledů.

Realizace: -bytová výstavba - nové byty v lokalitě Mohelnice.

Výstavba: - inženýrské sítě: - základy staveb, šíře 30, 40, 50, 60 cm - nakládání materiálu a jeho odvoz - demoliční práce - výstavba komunikace - terénní úpravy. Přeprava sypkých hmot.

Stavební firma: zednické práce, sádrokartonářské práce, rekonstrukce bytových jader, obkladačské práce, vodoinstalatérství.

Zajišťování a realizace staveb. Výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové stavby - zemědělské stavby - rekonstrukce staveb.

Projektová činnost ve výstavbě. Stavrební činnost - rekonstrukce. Výroba, opravy a montáž: - měřidla.

Tesařské prácevýroba a montáž - roubené domky - krovy - pergoly - dřevěné stavby

Výstavby - inženýrské stavby Výstavby - pozemní stavby

Zateplování - bytové domy Výškové práce Montáž - ocelové konstrukce Revitalizace - bytové domy Klempířské práce

Kácení a ořezávání stromů Tesařské prácevýroba - pergoly - altány - garážové stání Výroba - oplocení - schodiště Lesnictvíkácení a ořezávání stromů

Veškeré stavební práce Prodej, maloobchod - střešní okna FENESTRA Svařování plastového potrubí na tupo

Dřevostavby - přístřešky Údržba, opravy a stavby - komíny Obkladačské a podlahářské práce Sádrokartonářské práce Rekonstrukce - rodinné domy Rekonstrukce - bytová jádrazednické práce Střechy

Tesařské práce - dřevostavby na klíč Izolace střech a základů - hydroizolace plochých střech Sádrokartonářské práce Kompletní stavební činnost Zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce Drobné zámečnické práce

Elektroinstalační práce Montáž - průmyslové plynovody Plynoinstalační prácemontáž - domovní plynovody Topenářské práce Návrhy - stavby Kompletní realizace staveb na klíč - stavební práce Vodoinstalační práce

Výroba a rozvod - tepelná energie Výstavba - inženýrské stavby Výstavba - pozemní stavby

Autorizovaný inženýr PRO geotechniku Stavební práce

Izolace - vlhké zdivo Montáž - sádrokarton - základové desky Montáž - základové desky Montáž - obklady - dlažby Rodinné domy na klíč Zednické práce