Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Návrh, dodávka, montáž: - ocelové haly, konstrukce (zateplené, nezateplené) - montované střešní krytiny.

Činnost, práce: - zedník, zednictví - rodinné domy - koupelny

Zednictví, práce: - zednické - omítky - zateplování fasád - půdní vestavby - hrubé stavby - podlahářské práce.

P R O V Á D Í M E : -novostavby na klíč -fasády - stavební práce -truhlářske prace R E K O N T R U K C E : - rekonstrukce stavb - opravy

Zpracování kamene -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod

- Výstavba chalup ve starém stylu na vysočině a okolí. - Kompletní stavební práce. - Rekonstrukce staveb. - Fasády.

Stavební a obchodní společnost SKOS s.r.o. se zabývá výstavbou a rekonstrukcí průmyslových, bytových, zemědělských či památkových staveb a prodejem stavebního materiálu. Realizujeme výstavbu rodinných domků na klíč, opravy a obnovy památkových objektů včetně sanačních prací. V naší zámečnické dílně vyrábíme atypické ocelové konstrukce a v ...

Činnost - dopravní stavby - výstavba trubních vedení - elektromontážní práce, elektroinstalace - zemní práce. Velkoobchod - ocelové potrubí.

Dodávka, montáž, servis - fotovoltaické systémy.

Stavební firma, stavby na klíč: - opravy a rekonstrukce budov - kompletní dodávky bytových, občanských i průmyslových staveb - zajištění všech řemesel - modernizace, demolice - izolace zdiva podřezáváním, protiplísňové omítky, nátěry zdiva - protiradonová izolace - kvalitní omyvatelné fasády včetně zateplovacích systémů - půdní ...

Činnost - rekonstrukce koupelen a bytových jader - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce.

Služby: - nákladní autodoprava.

Činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - rekonstrukce koupelen.

Stavby, výstavba, rekonstrukce, opravy: -silnice, komunikace -těžké, střední, lehké, lesní, polní, parkoviště, zpevněné plochy, chodníky -mosty s nosnou konstrukcí -dopravní -průmyslové -rodinné domky -inženýrské -zajištění souvisejících přeložek inženýrských sítí. Doprava: -nákladní.

Železniční průmyslová stavební výroba. Výroba: - pražce - výhybkové pražce - ocelové konstrukce. Výstavba: - mosty - protihlukové stěny.

Návrh, výroba, montáž, výstavba: - montované haly - plechové, textilní (plachtové) - obloukové haly - skladové, výrobní, zemědělské haly - hangáry.

Výroba: - desky ze slámy. Ekopanely: - stavební materiál na bázi masivních desek z obilných vláken v kombinaci s dřevěným skeletem. Vyrábíme ekopanely, ekologické desky ze slámy vhodné pro vnitřní i vnější prostředí. Dodáváme ucelený stavební systém. Eko desky neboli ekopanely pro rodinné domy, dřevostavby, stavbu stěn, příček, ...

Stavební firma: -pozemní stavby -rekonstrukce budov -kompletní vodohospodářské stavby -inženýrské sítě -revitalizace a výstavba rybníků, vodní toky -zateplování -dětská hřiště

Činnost - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - rekonstrukce koupelen, rekonstrukce bytových jader.

Stavební činnost - zemní práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce - zateplování budov.

Dodávka, prodej, montáž - solární panely.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce

Služby - projektování staveb - architektonické studie - stavební dozor. Realizace staveb - rekonstrukce staveb - zateplování objektů.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - dřevostavby, roubenky - střechy - pergoly