Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Služby: - novostavby a rekonstrukce šikmých a plochých střech Prodej: - stavební materiál

Pozemní stavitelství Josef Malý s.r.o. je stavební společností s dlouholetou tradicí. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, půdními vestavbami, rekonstrukcemi budov i zateplováním fasád. Naši kancelář najdete v Berouně na ulici Česká. Stavební firma, výstavba, práce: - rodinné domy - domy na klíč - hrubé stavby - půdní ...

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, domů - rekonstrukce bytových jader - obklady, dlažby - zateplení fasád - lité podlahy.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - zateplení fasád. Pobočka - adresa: Komořanská 24, Praha 4 Komořany - tel. 244 404 033.

Stavební činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - rekonstrukce budov.

Stavební činnost: - stavby na klíč - rekonstrukce - zednické práce - tesařské práce - rekonstrukce koupelen

Činnost: - zednické a instalatérské práce - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby

Stavební činnost: - ekologické domy - rodinné domy

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - dřevěná schodiště - pergoly.

Stavební firma: - rodinné domy - bytová výstavba - zemědělské stavby - inženýrské sítě.

Truhlářství Zoul se zaměřuje na výrobu stylového nábytku na míru. Truhlařinou se zabýváme od roku 1992, za tu dobu jsme získali mnoho zkušeností a spokojených zákazníků. Vyrobit pro Vás můžeme např. vrata, dveře, okna, ploty, skříně, kuchňský nábytek, schody a další. Při výrobě používáme masiv i lamino. Truhlářská výroba: - nábytek na míru ...

Revize a technické kontroly dětských a sportovních hřišť, sportovních zařízení, posiloven. Znalec v oboru sport: bezpečnost dětských hřišť, sportovního zařízení a vybavení.

Činnost - zednické práce - obkladačské prace - pokládka zámkové dlažby - rekonstrukce bytového jádra.

Truhlářství, výroba - kuchyně - nábytek - zahradní dřevěné stavby - okna, dveře, vrata.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce domů, bytů - obklady, dlažby

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - základové desky - montáž sádrokartonu - výstavba plotů, opěrných zdí - tesařské konstrukce - zemní práce - pokládka zámkové dlažby.

Stavební práce: - výstavba, rekonstrukce vodních ploch - pokládka zámkové dlažby - zemní práce.

Stavební činnost: - rekonstrukce interiérů - montáž sádrokartonu - podhledy - akustické, protipožární příčky - montáže obložkových zárubní - půdní vestavby.

Prodej, montáž, servis: - interiérové, exteriérové dveře - laminátové, vinylové podlahy. Práce: - rekonstrukce bytů - výstavba rodinných domů.

Stavební činnost - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytových jader - výstavba rodinných domů na klíč - zednické práce.

Činnost - sádrokartonářské práce - rekonstrukce a opravy objektů.

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby - zateplování - sádrokartonářské práce

Činnost: - izolace vlhkého zdiva - elektromontáže, elektroinstalační práce. Výstavba, montáž - pergoly, altány, zahradní domky, garážová stání.

Truhlářství. Výroba - dřevostavby - sauny - altány - pergoly - dveře - schodiště - masivní nábytek.