Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Prodej, montáž: - tepelná čerpadla - rekuperační jednotky - solární panely.

Koupelny Spěvák. Maloobchod, velkoobchod, e-shop: -sprchové kouty, vany. -sanitární technika. -obklady, dlažby. -koupelový nábytek. -koupelnové doplňky. Služby, práce: -rekonstrukce koupelen. -grafické návrhy koupelen.

výroba a montáž pergol, altánů, teras, zahradních domků, přístřešku pro auta a jiných dřevěných konstrukci, pokládka plovoucích podlah, pokládka zámkové dlažby a obrubníku

Stavební činnost, výstavba: - bytová - nebytová - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zakládání staveb

Stavební práce výstavba - rodinné domy Zednické práce

Společnost Stavební servis Slaba, s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti stavebnictví. Do našeho portfolia patří realizace základových desek, hrubé stavby, fasády, rekonstrukce, půdní vestavby, rodinné domy, zemní práce a další stavební úkony.Naši firmu naleznete na adrese Akátová 134, Čakovičky. Stavební činnost, výstavba, práce: - ...

Malířské, lakýrnické a výškové práce. Pronájem pracovních plošin. Zemní a bourací práce. Vedení účetnictví. Metalizace zinkováním a šopováním.

V projektu Jesenice City nabízíme byty i komerční prostory. Projekt se nachází v obci Jesenice nedaleko Prahy. Byty jsou navrženy pro maximální pohodlí klientů. Komplex disponuje celkem 98 byty s velikostmi od 1+kk do 4+kk. Jesenice prodej bytů nové byty, novostavby nízkoenergetické domy Projektu Jesenice City vám zajistíme hypoteční ...

Dodáváme kvalitní dřevěné sruby a srubové stavby. V Evropě patříme k předním v oboru a jsme významný výrobce kanadských srubů. Realizovali jsme již více než 200 srubových domů po celé ČR. Sruby na klíč nabízíme se zárukou 30 let

Jsme firma zabývající se realizací staveb. Provádíme stavební úpravy, rekonstrukce, kompletní přestavby, technický dozor staveb, projektování a inženýrskou činnost. Naším cílem je uspokojit i nejnáročnější zákazníky. Vše realizujeme po důkladné analýze daných podmínek a vyhledání nejvýhodnějšího řešení.

Purum s.r.o. je českou společností působící v oblasti odpadového hospodářství. V rámci našich služeb se zejména zaměřujeme na odvoz a přepravu odpadů, odstraňováním odpadů a nebezpečných odpadů, jejich recyklaci a využití.Dále mezi naše služby patří ekologické poradenství, facility managementem a čištění a údržba kanalizací. Kanceláře naší ...

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - zednické práce - fasády - obkladačské práce - zámkové dlažby.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader - omítky - sádrokartonářské práce - návrh, realizace, údržba zahrad.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - fasády - zateplování - rekonstrukce bytových jader - anhydritové podlahy - kamenné koberce.

Stavební firma: - novostavby - rekonstrukce bytů - rekonstrukce, přestavby rodinných domů - antigraffiti nátěry - sanace.

Stavební firma: - výstavba komunikací, parkovišť - výstavba rodinných domů - strojní omítky - zemní práce - demolice. Prodej: - písek - drcené kamenivo - oblázky.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - fasády - zateplení domů.

Řemeslo: - tesařství - tesař Stavba: - roubené domy - dřevostavby - pergoly, altány, terasy

Výroba a montáž domovních biologických čistíren odpadních vod.

Stavební činnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - instalatérské práce

Stavební činnost: - hrubé stavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - základové desky - terénní úpravy - zámková dlažba Hodinový manžel.

Činnost: - prodej, doprava, čerpání betonových směsí - zemní práce Stavební práce: - monolitické železobetonové konstrukce - základové desky - propustky, mostky.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - zateplování rodinných domů - fasády - montáž tepelných čerpadel.

Zakázková výroba: - altány, pergoly - plovoucí podlahy - vestavěné skříně.

Firma STAVBY DAVID s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebních prací. Naší specializací je výstavba rodinných domů, ale provádíme i stavby hospodářských budov, půdní vestavby, rekonstrukce, zemní práce a také pokládky zámkové i žulové dlažby. Sídlo naší společnosti naleznete ve městě Mnichovo Hradiště, okres Mladá Boleslav. Působíme ...