Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Provádíme: - drobné stavební práce - rekonstrukce bytových jader.

Výstavba: - inženýrské sítě - podzemní stavby - pozemní stavby - báňské a ekologické stavby.

Služby: -projekty a požární posouzení -rekonstrukce -půdní vestavby -stavby na klíč -zateplování.

Dovoz, montáž, pokládka a servis betonových a plechových prefabrikovaných garáží na klíč. Jedná se vysoce jakostní garáže německé výroby!

Zakázkový tisk. Finanční investice. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavební firma. Přípravné a dokončovací stavební práce.

Provádění veškerých stavebních prací. Výstavba, zateplování i rekonstrukce objektů. Montáže, instalace: - okna - sádrokartonové konstrukce - dlažby, obklady.

Realizace staveb. Rekonstrukce, přestavby: - budovy občanské vybavenosti - vodárenské a průmyslové objekty. Zemní a výkopové práce. Služby: - ruční úklid chodníků: - zametání - očištění – škrabání usazených nánosů - odstraňování prorůstajících rostlin - shrabování a odvoz listí - blokové čištění - nakládání a odvoz ...

Stavební firma. Přípravné a dokončovací stavební práce. Specializované stavební práce.

Poskytuje - finanční poradenství Reality Hostinská činnost Investiční výstavba

Realizace, výstavba: - občanské, bytové stavby, rodinné domy na klíč. Rekonstrukce, přestavby. Kompletní stavební práce.

Přípravné i dokončovací stavební práce. Projektování pozemkových úprav. Realizace, výstavba: - stavby, rodinné domy na klíč - půdní vestavby. Práce: - obkladačské, obklady, dlažby - tesařské, tesařství - pokrývačské, pokrývačství. Zateplování, tepelné izolace: - fasády rodinných domů. Služby: - stavební dozor.

Stavební firma. Realizace, výstavba: - rodinných domů na klíč - průmyslové objekty. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra, bytové interiéry - rodinné domy - kanceláře - půdní prostory - vestavby. Služby: - stavební dozor, dozorování staveb. Příprava projektové dokumentace

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra Zateplení fasády domu. Práce: - zemní a výkopové - bourací a demoliční - údržba komunikací - malířské a natěračské, malby a nátěry. Montáže, opravy: - rozvody potrubí, potrubní systémy ...

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské a podlahářské práce. Izolatérství. Zateplení, tepelné Izolace. Pokrývačství, tesařství. Pokrývačské a tesařské práce. Malířství, natěračství. Malířské a natěračské práce. Realizace, rekonstrukce. - střechy - výměna oken. Služby: - vedení a zpracování účetnictví - ekonomické, účetní ...

Investiční činnost v oblasti nemovitostí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy -byty. Výstavba rodinných domů na klíč a inženýrských sítí. Zasíťování stavebních pozemků v různých lokalitách. Vlastník dceřiných společností spojených s realitní a stavební činností, popř. se správou našich nemovitostí.

Výstavba, stavba, realizace: - obytné domy - obchodní centra.

Developerská firma. Developerské projekty. Výstavba, realizace: - bytové domy.

Stavební firma. Výstavba, realizace: - obytné domy, rodinné domy.

Výstavba: - rodinných domů. Rekonstrukce: - bytová jádra - koupelny - zateplení fasády. Práce: - malířské, lakýrnické - zednické - sádrokartonářské, sádrokartony - svařování izolací Alkorplan.

Veškeré stavební práce. Realizace, výstavba. - pozemní a inženýrské stavby. Pronájem: - vlastní nemovitosti.

Inženýrská činnost ve výstavbě. Projektová činnost ve výstavbě. Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce, odstraňování staveb.

Rekonstrukce, výstavba: - čistírny odpadních vod ČOV - čerpací stanice. Poradenství v oblasti čerpání vod. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení mzdové agendy, zpracování mezd - vedení daňové evidence. Poradenství při daňovém přiznání.

Vývoj: - tříkolových vozidel. Výroba: - tříkolová vozidla. Fotovoltaika - fotovoltaická elektrárna na klíč. Dodávka, realizace, instalace: - fotovoltaických elektráren.

Firma STABAD CZ, s.r.o provádí stavební práce, montáže, rekonstrukce budov, zateplování budov a také novostavby, půdní vestavby, zámečnické práce apod. Vykonáváme také montážní práce pro zahraniční firmy.