Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Služby: - pneuservis Prodej: - pneumatiky - autodíly - oleje

Zámečnictví, zámečnické práce. Tváření plechů - ohraňování. Obrábění kovů, kovoobrábění. Kovovýroba, Výroba: - ocelové konstrukce - zásobníky - vozíky - vrata - schodiště, schody. Montované stavby, dřevostavby, domy. Pálení výpalků.

Stavební firma : - stavba na klíč - půdní vestavba - přestavba bytového jádra - montáž sádrokartonu - zateplení interiéru, exteriéru - zateplovací fasáda - kazetové a lamelové podhledy.

Prodej stavebnin: - zdící materiály POROTHERM, EKOTHERM, - cihly plné, bloky, lícovky, - cement, vápno, písek, štěrkopísek, - omítkové směsi HASIT, - pórobeton YTONG, HEBEL, CZ, - střešní krytiny betonové BRAMAC, BETA, - keramické TONDACH, - stropní dílce HURDIS, MIAKO atd., - železobetonové stropní dílce, - hydroizolační ...

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - průmyslové betonové podlahy - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - realizace koupelen - malířské práce.

Stavební firma: - železobetonové monolitické konstrukce - základové desky rodinných domů - zakládání staveb - betonové podlahy - zemní práce.

Výstavba, realizace, rekonstrukce, přestavby: - občanská výstavba, bytové stavby, rodinné domy. Přípravné práce pro stavby: - výkopové práce, terénní úpravy - demolice, demoliční práce. Zednictví, zednické práce. Dokončovací stavební práce.

Zednictví -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené Kamnářství Silniční motorová doprava - nákladní ...

Stavební činnost: -běžné stavební práce HSV a PSV -rekonstrukce historických objektů -rekonstrukce fasád všech stupňů obtížností.

Klempířství. Rekonstrukce, opravy: - střechy RD, bytových domů, hospodářských budov. Výroba: - okrasné klempířské prvky. Další činnosti: - vyzdívání a opravy komínů - montáž střešních oken - pokládka střešní krytiny.

Stavby, projekce, dodávky, výroba, servis: -zahradní stroje -zemědělské stroje pro malá hospodářství Projekty, vývoj, dodávky

Stavební firma. Výstavba, oprava, rekonstrukce: - rodinné domy - chodníky, komunikace, parkoviště. Práce: - zemní, výkopové - ořezy a kácení stromů - autodoprava - práce vysokozdvižnými plošinami. Maloobchod, prodej: - písek, kamenivo - obrubníky - zámková dlažba.

Výstavba - úsporné domy - dřevostavby - ekologické stavby.

Rekonstrukce bytových jader Montáže a opravy vodovodu a kanalizace Montáž ponorných čerpadel a domovních vodáren Montáže topení Montáže centrálních vysavačů

Přípravné a dokončovací stavební práce Zednictví

Dřevostavby ALKA jsou stále oblíbenější, mají hned několik výhod Na cestě k bydlení v rodinném domku je nutné se rozhodnout, zda postavíme dům z cihel, nebo montovanou dřevostavbu. Nové technologie a moderní formy zpracování dřeva nabízejí jedinečné možnosti, takže obliba dřevostaveb v poslední době roste. Proč? Hlavně proto, že dřevostavba nemá ...

Stavba, výstavba: -rodinné domy -novostavby -rekonstrukce.

Stavby v exteriérech i interiérech. Nabízíme rekonstrukce a stavby budov, pokládku zámkové dlažby, tvorbu fasády, malířské, bourací a sádrokartonářské práce.

Tesařské práce: -stavby krovů a drobných dřevostaveb pergoly, altány, zahradní domky -rekonstrukce dřevěných staveb

Výroba: -montované haly a sklady -paletové, policové a konzolové regály

Montáž: -plastová okna a dveře -dřevěná okna a dveře Stavba, výstavba: -rodinné domy -rekonstrukce Práce: -izolační -sádrokartonářské

Technologie úpravy nerostných surovin: - uhlí - komunální odpad.

Stavební firma: -výstavba rodinné domy. -rekonstrukce rodinných domů. -zateplování fasád. -zemní práce. -demolice. -projektování staveb.