Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Výroba, prodej, dodávka a montáž - dětské dřevěné chatky Truhlářské práce Výroba, prodej, dodávka a montáž - kuchyně Prodej, dodávka a montáž - nábytek pro vybavení kanceláří Výroba - nábytek pro vybavení kanceláří Výroba, prodej, dodávka a montáž - nábytek do školek a škol Prodej, dodávka a montáž ...

Realizace vodohospodářských staveb, jejich změn a odstraňování. Provozování nákladní autodopravy. Provádění zemních prací. Bourání asfaltu a betonu. Odvoz kalů. Opravy motorových vozidel. Práce autojeřábem.

Realizace, výstavba: - občanské, bytové stavby, rodinné domy na klíč. Rekonstrukce, přestavby. Kompletní stavební práce.

Přípravné i dokončovací stavební práce. Projektování pozemkových úprav. Realizace, výstavba: - stavby, rodinné domy na klíč - půdní vestavby. Práce: - obkladačské, obklady, dlažby - tesařské, tesařství - pokrývačské, pokrývačství. Zateplování, tepelné izolace: - fasády rodinných domů. Služby: - stavební dozor.

Návrhy staveb a dodávky staveb na klíč.

Stavba - čističky odpadních vod Hydroizolace

Prodej - stavební materiál Sádrokartonářské práce Stavba - základy Stavební práce, stavby - rodinné domy, realizace - hrubé stavby Realizace - střechy

Zateplovací práce Pokládka - plovoucí podlahy Výstavba - rodinné domy na klíč Rekonstrukce - bytová jádra Prodej - sprchové kouty - vany - umyvadla - vodovodní baterie, ...

Lakýrnické práce Malířské práce Zateplování fasád Stavba - kamenné schody Montáž - sádrokartonové konstrukce - minerální podhledy Stavba - opěrné zdi Rekonstrukce - bytová jádra Zámečnické a kovářské práce

Zateplování budov Montáž - sádrokarton - minerální a lamelové podhledy Kompletní stavební činnost Půdní vestavby - přestavby bytových jader

Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Projektová činnost. Stavby na klíč.

Stavební a obchodní společnost. Stavební firma. Práce: - veškeré stavební - zednické - tesařské - obkladačské: - pokládka žulové dlažby - zámková dlažba. Výstavba, stavba: - novostavby - bytová výstavba - občanská výstavba - stavby pro výrobu a služby. Rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - byty, bytová jádra.

Stavební firma. Výstavba, stavba: - bytové objekty, byty - průmyslové stavby - občanské stavby. Práce: - domovní instalatérské: - topenářské práce - vodoinstalační, vodoinstalatérské práce - tesařství, tesařské konstrukce.

Činnost: -výstavba rodinných domů, -rekonstrukce budov, -rekonstrukce bytů a bytového jádra, -nátěry fasád i zateplených, -malby - panelové domy, školy, průmyslové objekty, -lakýrnické práce-nátěry ocelových konstrukcí, plotů, vrat, zábradlí atd. -lepení obkladů a dlažby, -pokládka zámkové dlažby, -stavba plotů z betonových ...

Zateplování - budovy Kompletní stavební činnost, výstavba - rodinné domy

Prodej : - obklady - dlažby - sanitární keramika - sprchové kouty - vany - vodovodní baterie - koupelnový nábytek Realizujeme koupelny na klíč.

Ekonomické poradenství Půjčky - úvěry - hypotéky Zateplování budov Stavební dozor Stavební projekce Výstavba a rekonstrukce - budovy

Montáž a prodej: - izolace - stavba - chladírna - mrazírna - plastové nádrže - opláštění budov - akustické a minerální podhledy. Sádrokartonářské práce. Poradenství. Pneuservis.

Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Stavební a obchodní firma. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce domů a půdní vestavby -montáž sádrokartonu -izolace vodorovné -asanace zdiva, omítek (mechanické i chemické). Prodej: -sádrokartonu -dřevotřísky -lamino -nábytkové doplňky na zakázku.

Stavební práce. Jsme stavební firma. Nabízíme kompletní stavební práce. Zakázky velkých, ale i drobných rozsahů. Jsme specialisté v oboru rekonstrukcí na klíč (byty, jádra, domy); dále v oblasti sádrokartonu, zednických prací, podlah a dveří.

Stavební a montážní práce. Provozovna: K+T stavební a montážní práce Jungmannovo nám. čp. 445 284 01 Kutná Hora

Služby: - veškeré zateplení včetně parotěsné zábrany - provádíme elektroinstalaci - rekonstrukce bytového jádra a koupelen - zvukové a tepelné izolace - půdní vestavby Montáž: - sádrokartonové podhledy - minerální podhledy - příčky a stěny - předsazené stěny