Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Stavební firma: - betonové jímky - betonové garáže - žumpy, septiky - vodoměrné šachty - čistírny odpadních vod. Jeřábnické práce.

Stavební a obchodní firma. Práce: -klempířské -pokrývačské.

Stavební firma: - rekonstrukce - modernizace - stavby na klíč - projektová a inženýrská činnost - práce PSV - zateplování fasád - instalatérské, zámečnické, tesařské, topenářské, elektroinstalační práce, - zemní práce,

Pokládka - obklady - dlažby Zednické práce - koupelny i na klíč

Výroba, prodej, pronájem: - jurty k bydlení i jako klubovny - indiánská týpí - velkoprostorové stany, šapita - historické a traperské stany - prodejní stánky - osady a podsady - doplňky ke stanům pochodně, skládací sedačky, trojnožky - plachty i atypické

Stavební práce, stavební firma: -rodinný dům, domy -novostavby, novostavba -rekonstrukce -byty, domy, půdní nástavby, nebytové prostory -elektrikář, instalatéř, topenář, sádrokartonář, truhlář -výběr, dodávka, doprava stavebního materálu -vypracování projektové dokumentace, vizualizace ve 3D provedení(koupelny, WC) -fasády, ...

Provádíme: - rekonstrukce domů a bytů - prodej a odbornou pokládku

Provádíme: - demolice - stavba rodinných domů - zemní práce. Tvorba webových stránek, SEO optimalizace.

Stavební firma. Práce: -zednické -lešenářské -truhlářské -malířské -kyselinovzdorné -tesařské -sklenářské -natěračské -podlahářské. Dodávka: -zateplení budov.

Stavební firma: -komplexní služby ve výstavbě -realizace staveb -výstavba rodinných domů na klíč.

Zajišťujeme: - stavba rodinných domů na klíč.

Prodej a montáž: - ekologické topné systémy.

Provádíme: - zateplení rodinných domů - umělé omítky, stěrky ze sítí i bez zateplení - nátěry fasád.

Činnost: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytu, domů, bytovýho jádra - hrubá stavba domu - stříkané sádrové omítky, dlažby, obklady, komíny - zateplení fasád - elektroinstalace - projektová dokumentace.

Služby: - stavby, rekonstrukce - výroba betonu - stavební práce - malířské, natěračské práce - zemní, demoliční práce.

Prodej, montáž, servis: - tepelná čerpadla - solární systémy - vzduchotechnika a klimatizace.

Provádíme: - stavby na klíč - rekonstrukce stavebních objektů - zateplení budov - rekonstrukce historických fasád.

Provádíme: - stavební práce - rekonstrukce na klíč - klempířství - zámečnické a potrubářské práce - zemní práce.

Stavební firma: - průmyslové stavby, autosalony a výrobní haly - zateplování panelových domů.