Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební firma: - bytové a průmyslové stavby na klíč - kompletní rekonstrukce byty, budovy - opravy, zateplení fasád.

Naše služby: - realizace a rekonstrukce staveb.

Naše služby: - výstavba a opravy asfaltových komunikací.

Služby: - rekonstrukce a stavby na klíč.

Výroba, dřevovýroba: - dřevěné tesařské konstrukce, - palubkové podhledy včetně interiérů, - pergoly a venkovní konstrukce.

Stavebniny. Prodej: -veškerý stavební materiál -zámková dlažba -střešní krytiny -cement, vápno, štuky, malta -izolační materiál -sádrokartony -okna -dveře -zárubně. Rodinné domy na klíč.

Stavební společnost - realizace pozemních staveb - rodiné domy od spodní stavby přes hrubou stavbu až po realizaci na klíč - rekonstrukce - adaptace bytů - půdní vestavby - venkovní stavby - fasády - zateplovací systémy - stavby oplocení - drenáže - pokládky dlažeb - terénní úpravy atp.

Provádění stavebních prací.

Provádíme: - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce.

Stavební firma: - rekonstrukce historické budovy - zemní práce - výstavba.

Stavební firma: - rekonstrukce domů a bytových jader - nebytové prostory - stavba rodinné domy.

Naše služby: - provádění staveb rodinných domů na klíč, rekonstrukcí a přestaveb.

Naše služby: - kompletní rekonstrukce domů a bytů.

Stavební firma: - kompletní stavby na klíč - pozemní stavitelství.

Práce: - fasády, - rekonstrukce bytových jader, - obklady, dlažby, plovoucí podlahy.

Provádíme: - výstavba rodinných domů - zateplovací práce.

Stavební firma. Realizování a rekonstruování staveb. -stavební rekonstrukce bytů -bytových jader a koupelen -obkladačské a zednické práce Silniční nákladní doprava.