Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Naše služby: - výstavba rodinných domů - projekční a konstrukční práce.

Stavební firma: - novostavby rodinných domů - rekonstrukce a přestavby - zateplování.

Naše služby: - realitní činnost - provádění staveb.

Naše služby: - pozemního stavitelství - průmyslové výstavby - zateplování, sanace plášťů budov - výstavba rodinné domy.

Činnost: - výstavba NTL, STL a VTL plynovodů a plynovodních přípojek - výstavba domovních a průmyslových plynovodů - výstavba plynových kotelen - vodovody - kanalizace - ČOV - servis a výstavba regulačních stanic - zemní práce - kalibrace manometrů - instalatérské a topenářské práce

Náplň firmy: - komplexní dodávky a opravy sklářských pecí, průmyslových kotlů, metalurgických a hutních agregátů - modernizace, rekonstrukce a výstavba občanských a průmyslových staveb - zateplovací systémy budov - tepelné izolace průmyslových staveb - výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Provádíme: - rekonstrukce, zateplování - sádrokartonářské práce - stavební práce na klíč.

STAVKIŠŠ Stavba, rekonstrukce: -rodinné domy na klíč Zateplování: -objektů Údržba: -objektů Práce: -zemní -pomocné

Výroba - pergoly - dřevěné nástavby Truhlářské práce - interiéry - dveře - schodiště - vestavěné skříně, - nábytek z masivu - bytové doplňky ze dřeva Truhlářská výroba - interiéry - vestavěné skříně - nábytek z masivu - bytové doplňky ze dřeva - dětský nábytek Výroba na zakázku - ...

Prodej a montáž vinylové podlahy, plovoucí podlahy, koberce, korky, dřevěné podlahy, terasy i sportovní podlahy aj.

Veškeré stavební práce: - montáž sádrokarton - obklady a dlažby, plovoucí podlahy - omítky, štuky, betonové potěry - malování, rekonstrukce bytů, domů, kanceláří - zakládání staveb, vyzdívky, opravy a úpravy interiérů, fasády.

Jsme rodinnou stavební firmou, působící na území Teplic a Ústeckého kraje od roku 2006. Za téměř 8 naší existence jsme si vybudovali silné zázemí, nejenom v oblasti kompletních stavebních prací na klíč. Provádíme rekonstrukce rodinných domů, bytových jader, či koupelen. Mimo to jsme schopni realizovat betonářské a sádrokartonářské práce, ...

Naše služby: - rekonstrukce bytových jader - fasádní a zateplovací systémy - provádění dřevěných schodišť - truhlářská výroba. - rekonstrukce střech - provádění izolací proti vodě.

Stavební firma. Provádíme: - výstavba nízkoenergetické rodinné domy na klíč na území celé České republiky

Zateplení domů, fasád a rekonnstrukce bytových objektů.

Pozemní stavitelství: - komplexní provádění občanských a průmyslových staveb - projektová a inženýrská činnost.

Provádíme stavby: - inženýrské - průmyslová a občanská výstavba - vodohospodářské - ekologické - sportovní.

Naše služby: - prodej stavebnin - stavební činnost - projekční činnost.

Firma se zabývá: -dodávky a montáže střešních systémů -opravy a rekonstrukce střech, zaměření, zhodnocení stavu, návrh technického řešení -veškeré hydroizolační práce -dodávky a montáže klempířských konstrukcí -střešní světlíky, prosvětlovací systémy -dodávky a montáže hromosvodů -dodávky a montáže tesařských konstrukcí -tepelné ...