Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Služby spojené se zemními a stavebními pracemi – provádění staveb a jejich odstraňování.

Akciová společnost AFC Servis DC a.s. nabízí komplex služeb v oblasti dřevovýroby, truhlářské a tesařské výroby, zabýváme se také výrobou dřevěných obalů. Realizujeme stavební práce, provádíme novou výstavbu i rekonstrukci staveb. Divize dřevovýroba, zpracování dřeva, prodej řeziva: - latě, prkna, hranoly - kulatina, odřezky i krajiny - ...

Stavební společnost, výstavba: - železniční stavby - dopravní stavby

Prioritou společnosti Technické služby Šluknov, spol. s r.o. je zabezpečení údržby a čistoty města. Mezi služby, které poskytujeme patří údržba zeleně, svoz a likvidace odpadu, zemní práce, čerpání jímek fekálním vozem V3S, provoz sběrného dvora či běžné opravy a údržba sítě veřejného osvětlení. Sídlíme na adrese Císařský 378, ...

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

Stavební činnost - zednické práce - výstavba a rekonstrukce budov.

Firma Jaroslav Dunka se zabývá výrobou, montáží a servisem plastových oken, dveří, garážových vrat, žaluzií, rolet i sítí proti hmyzu. Provádíme také veškeré stavební práce, výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov a montáže obkladů, dlažeb. Sídlíme v Chomutově. Výroba, dodávka, montáž, oprava, servis: - plastová okna na míru - plastové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebního materiálu, stavebniny - stavební železo - dřevo. Realizace: - stavby. Doprava stavebních prvků pro stavbu nebo rekonstrukci.

Stavební firma NAO s. r. o. provádí kompletní dodávky staveb od vypracování projektové dokumentace, provedení stavebních prací a rekonstrukcí, včetně inženýrských činností technického dozoru i odborného poradenství. Naše sídlo najdete v Teplicích. Stavební firma, výstavba, stavební práce, služby: - novostavby - bytové domy, rodinné domy - ...

Naše služby: - provádění a odstraňování pozemních i vodohospodářských staveb, vodovodů, kanalizace, plynovodů a inženýrských sítí.

Realizace, výstavba, rekonstrukce: - bytové stavby, novostavby - rodinné domy, rodinných domů na klíč. Projektová činnost ve stavebnictví. Práce: - výkopové práce, výkopy - zemní práce. Montáže: - kanalizačního potrubí. Služby: - výpočty energetických ztrát budov - rozpočtování - energetické náročnosti.

Stavební firma. Výstavba, realizace: - občanské stavby, rodinné domy na klíč. Přípravné a dokončovací stavební práce. Realitní činnosti.

Kompletní stavební práce. Realizace, výstavba: - nízkoenergetické domy - střechy. Rekonstrukce, přestavby: - půdní vestavby - střechy. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky Intalatérské práce: - rozvody vody a plynu.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytů. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Výstavba, stavba: -rodinné domy Pronájem, půjčovna: -stavební mechanizace

Projekce, realizace: - vodohospodářské stavby - kompletní výstavba vodovodů a kanalizací, ORL, - odlučovače, retenční nádrže - výstavba a rekonstrukce čistíren odpadních vod, úpraven vod a nádrží - rozpočty sítí - geodetické práce - tryskové injektáže - záporové a štětové stěny - realizace inženýrských sítí a další práce.

Činnost - údržba zeleně, sekání trávy - údržba vodních toků, úpravy nádrží koryt - zemní práce - sanance - malířské a natěračské práce - úklidové služby.

Stavební činnost - rekonstrukce domů a bytů - hodinový manžel - truhlářské práce - zateplení rodinných domů - klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Stavební firma: - novostavby - rekonstrukce budov, rodinných domů - rekonstrukce koupelen - monolitické stavby.

Stavební a developerská činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - dopravní stavby.

Stavitelství: - novostavby - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - zateplení, opravy fasád - vodoinstalatérské práce - elektromontáže.

Stavební činnost - rekonstrukce historických budov a fasád - výškové práce - pronájem autoplošiny.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů - výkopové práce - obkladačské práce.

Činnost - zemní a výkopové práce - zakládání staveb – vrtání pilotů. Služby - vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava. Výroba - jednoúčelové stroje pro montáž, třídění, přesun materiálu v sériové výrobě - robotické stanice.