Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Výstavba: - vodohospodářské stavby - inženýrské sítě

Práce, projekce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen Prodej: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál

Stavební a projektová činnost - realizace staveb - novostavby - projektová a inženýrská příprava staveb - koordinátor BOZP na stavbách - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Provádíme: - stavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce a zeteplování domů a bytů - rekonstrukce, renovace byt. jader a koupelen.

Stavební společnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - půdní vestavby

Práce: -rekonstrukce interiérů -zednictví -vodoinstalační -topenářské -plynařské -elektroinstalace -podlahářské -obklady a dlažby.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - sádrokaronářské práce - lité anhydritové podlahy

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Poskytování technických služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro ...

Provádění pozemních staveb, jejich změn a odstraňování. Bytová výstavba Technický dozor. Zemní práce. Projektová činnost: -novostavby -rekonstrukce -přístavby.

Vodoinstalatérské, topenářské práce Instalace a servis: - kotle ATMOS, BENEKOV Rekonstrukce: - koupelny Kanalizace

Zednictví-stavba RD na klíč, obkladačské práce, zateplování fasád

Stavba, výstavba, rekonstrukce: -rodinné domy na klíč -bytové domy -školy -obchodní centra -administrativní budovy

Stavba, výstavba: -nízkoenergetické rodinné domy ze systému Ekopanel Služby: -projektová činnost Práce: -montáž příček, podhledů a půdních vestaveb -topenářství -vodoinstalatérství -tesařství -pokrývačství, klempířství -zednictví

Tesařství, instalatérství, stavba, pokládka podlahové krytiny. Rekonstrukce na klíč.

Výstavba bytových a nebytových budov - profesní, vědecké a technické činnosti.

Naše výroba kuchyní nabízí zakázkové kuchyňské linky i sektorový nábytek. Máme bohaté zkušenosti s rekonstrukcemi koupelen, bytových interiérů a stavebními úpravami v domech i panelákových bytech.

Chystáte se stavět? Potřebujete projekt? Záleží Vám na kvalitě? Stavební společnost ARTESO s.r.o. se zabývá prováděním pozemních a průmyslových staveb, rodinných domů a bytových staveb. Také se zabýváme inženýrskou a projektovou činností ve výstavbě. Výsledky naší kvalitní práce jsou postavené na více než desetileté činnosti firmy a jsou tím ...

Stavitelství: - nová bytová a nebytová výstavba - rekonstrukce, zateplení fasád.

Provádíme: - stavba domů na klíč - montáž sádrokartonů a plastových oken - zateplování domů - pokládka podlah a zámkových dlažeb.

Výroba - dětská dřevěná hřiště domky, skluzavky, prolézačky Prodej - dětská dřevěná hřiště domky, skluzavky, prolézačky Výroba - dětská dřevěná hřiště (domky, skluzavky, prolézačky, ...)

Naše společnost se zabývá prodejem stavebního materiálu, dlažeb, obkladů a koupelnového vybavení. Také zabýváme rekonstrukcí a přestavbou bytových jader, bytů a koupelen.

Projektová činnost ve výstavbě. Stavební firma. Kompletní práce ve stavebnictví. Realizace, výstavba: - bytové stavby - rodinné domy, stavby na klíč - komerční objekty - průmyslové stavby. Rekonstrukce, stavební úpravy.

Stavební firma. Výstavba, modernizace, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové stavby - provozní objekty - průmyslové budovy - komerční objekty. Regenerace panelových domů. Přípravné a dokončovací stavební práce. Zednické práce, zednictví: - fasádní práce, zateplení fasády domu - nové venkovní omítky, nebo opravy starých omítek ...

Stavební firma. Stavební práce.na klíč. Zednické práce, zednictví. Řemeslnické práce. - instalatérské - obkladačské - pokládka obkladů a dlažeb.