Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Projekce - fotovoltaické elektrárny. Dodávka, montáže, záruční a pozáruční servis, revize: - systémy pro využití obnovitelných zdrojů energie s důrazem na fotovoltaické systémy: - solární systémy pro rodinné domy - komerční instalace fotovoltaických panelů v areálech průmyslových podniků nebo na volných ...

Tesařské prácevýroba - altány - pergoly - přístřešky Hydroizolace plochých střech Zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých

-Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Prodej a montáž vinylové podlahy, plovoucí podlahy, koberce, korky, dřevěné podlahy, terasy i sportovní podlahy aj.

.Vyrábíme čistírny odpadních vod (ČOV 1-20000EO), betonové jímky, kolektory, žumpy, septiky, vodoměrné šachty, vodojemy, nádrže na technologické tekutiny. Produkujeme monolitické garáže.

Dodávky a výměna oken a dveří včetně zednických prací. Rekontrukce interiérů. Výroba a montáž vestavěných skříní. Podlahářské práce: - pokládky podlahových krytin. Prodej: - infrasauny.

Zednictví. Sádrokartonářské práce. Terénní úpravy. Obkladačské práce. Výstavba: - rodinné domy. Zednické práce: - montáže suchých staveb - fasády.

Nabízíme: - domy na klíč - rekonstrukce - fasády - dlažby - půdní vestavby - sanační a zemní práce.

Provádíme: - výstavba novostaveb - rekonstrukce a opravy budov.

Provádíme: - autodoprava stavebních materiálů - stavby na klíč - tesařské práce.

Služby: - údržba, stavby na klíč pozemního, vodohospodářského i dopravního charakteru.

Provádíme: - zateplení fasád a střech - zámkové dlažby, oplocení s KB bloku - rekonstrukce domu.

Provádíme: - vodohospodářské stavby - zeměměřičské činnosti a projektování staveb.

Zabýváme se: - stavba, rekonstrukce rodinné domy - rekonstrukce střechy.

Výstavba: - domy na klíč - půdní vestavby - střechy a krovy

Služby: - provádění staveb včetně jejich změn.

Provádění staveb, revitalizace domů na klíč a zateplování fasád.