Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Stavební a obchodní společnost. Práce: - stavební, zednické - rekonstrukce - bytové jádra - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - fasády Maloobchod, prodej: - stavební materiál. Sídlo: - Svárovec 921, Zlín-Malenovice 76302.

Stavební firma. Výstavba, stavby, stavba: - inženýrské sítě se zaměřením na vodovody, kanalizaci: - materiál PVC, HDPE, sklolaminát HOBAS, litina, kamenina, beton. Rekonstrukce, opravy, oprava, přestavba: - stávající vodovodní a kanalizační řády a potrubí, vodovodů, vodovodních řádů, kanalizací. - staveb inženýrských ...

Stavební činnosti v civilním sektoru. Stavební činnost v obranném a bezpečnostním průmyslu. Pyrotechnická činnost. Projekční a auditorská činnost. Zabezpečovací systémy. Ostraha osob a majetku. Perimetrická ochrana objektů. Provádění technického dozoru staveb a koordinace BOZP.

Společnost MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína se jako autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ zabývá výrobou vestavěných skříní a kuchyňských linek. Specializuje se výrobu nábytku na míru a samostatné i posuvné dveře především do soukromých interiérů, pro administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení. Hlavní činnosti společnosti ...

Stavební firma. Komplexní stavební práce: -rekonstrukce objektů -výstavba půdních bytů -realizace opáštění hal -sádrokartonové systémy -prodej komponentů suché výstavby a zateplovací systémů.

Zateplování domů. Přípravné práce. Výměna balkonů. Výměna oken a dveří.

Svět montovaných hal. Společnost UNIHAL Otrokovice nabízí montované haly, ocelové konstrukce a opláštění průmyslových staveb ve vysoké kvalitě za dobré ceny. Dodáme výrobní haly, sklady, autosalony, zemědělské haly, sportovní haly, potravinářské haly, ULO sklady, chladírenské, mrazírenské haly, rekonstrukce hal. Dodávka celá ČR a SR. ...

Inženýring, realizace, výstavba: -stavby: -průmyslové -občanské -bytové na klíč.

Realizace: - generální dodavatel průmyslových staveb - výroba a montáž ocelových konstrukcí průmyslových objektů (hal) - dodávka a montáž střešních a stěnových plášťů z PUR, PIR, minerálních panelů včetně klempířských prvků - střešní světlíky - zámečnické výrobky.

Fotovoltaické elektrárny. Provádění návrhů a realizace systémů. Elektromontáže, silnoproudé instalace. Hromosvody - návrhy, realizace, opravy. Revize elektrických zařízení.

Inženýrská činnosti v oblasti silniční zeleně a dopravních staveb. Geodetické služby. Projekční činnost. TDI – technický dozor investora. Dopravní stavby. Údržba zeleně. Návrhy a realizace obchodních a bytových interierů.

Stavební činnost. Výstavba rodinných domů: - zděné domy - dřevostavby - monolitické stavby.

Instalatérské práce a stavební činnost. Rekonstrukce koupelen a bytových jader na klíč. Vodo topo plyn. Solární ohřev TUV. Výkopové práce minibagrem Spider SN-11 Prodej, rozvoz instalačního materiálu (bojlery, kotle, baterie, potrubí, vany, sprchové kouty, obklady, dlažby) Zednické a obkladačské práce.

Truhlářství, podlahářství. Zednické práce.

Práce: - kompletní stavební práce: - hloubkové zakládání staveb, vrtané piloty, - dopravní a vodohospodářské stavby, - protihlukové stěny, - údržba silnic, - zemní práce, - studny.

Provádíme rekonstrukce koupelen, rozvody vody, odpadů a topení, drobné opravy, montáže zařizovacích předmětů včetně zajištění materiálu.

Stavební činnost, výstavba: - modulové dřevostavby - rodinné domy, nebytová výstavba. Rekonstrukce domů. Ukázkový modul Zlín: - Vizovická 435, Zlín.

Stavební firma se zaměřením na pozemní stavitelství. Výstavba: - občanské, bytové stavby - průmyslové stavby. Rekonstrukce staveb. Zateplování budov. Alternativní energie - montáž: - tepelná čerpadla - solární kolektory - zásobníky teplé vody Práce vodo - topo.

Práce, realizace, rekonstrukce: -koupelny -obkladačské práce, dlažby -domovní instalatérské práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské -solární systémy.

Naše firma Jan Bilík sídlící v okrese Zlín se již téměř 15 let zabývá komplexní realizací obkladů a dlažeb v interiéru a exteriéru. Pokládáme také velkoformátové obklady a dlažby. Naší specializací jsou především rekonstrukce koupelen. Dále také provádíme rekonstrukce domů a zateplování budov, jako i dodávku a montáž sádrokartonových konstrukcí ...

Výstavba dřevostavby - domy z masivních dřevěných panelů. Základové desky. Fasády. Demolice

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zámečnictví, nástrojářství -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Činností naší společnosti GH domy s.r.o. se sídlem ve Zlíně jsou již více než 25 let veškeré stavební práce. Pokud plánujete stavbu rodinného domu na klíč jsme Vám plně k dispozici. Dále Vám nabízíme pomoc s terénními úpravami nebo zkušený a seriozní stavební dozor nad stavebními pracemi, průběžnou kontrolou stavebních prací a zastoupení v jednání ...

Stavební práce, firma: -novostavby domů, kancelářských a užitných budov, stavby domu na klíč -zateplení obytných budov, panelových domů -výměna starých oken -klempířské práce (okapy, parapety...) -izolace plochých střech a proti spodní vodě -izolace bazénů a jímek Rekonstrukce a opravy: -domů, panelových domů -budov poškozených ...

Nákladní doprava. Služby: - inženýrská činnost ve stavebnictví - interiérové nástřiky Montáž: - sádrokarton - montované podhledy. Práce: - malířské, natěračské.