Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Výstavba fotovoltaických elektráren pro rodinné domy i pro firmy. Zajistíme dodávku komponent, vyřízení dotací, instalace, revize a připojení k odběrné síti. 

Stavební a zemní práce Pavel Pavlištík provádí stavební práce - výkopové práce, zemní práce základy, základové desky, hrubá stavba, fasády, omítky, střechy, tesařské práce, pokrývačské práce, klempířské práce, hromosvody, tepelná izolace, izolace proti vlhkosti, stropy, podlahy, obklady, dlažby, sádrokartonářské práce, malování, ...

Firma UPOSS, spol. s r.o. se již více než 30 let zabývá komplexní projektovou a inženýrskou činností.  V rámci našich služeb nabízíme zpracování předprojektových a projektových dokumentací staveb nejrůznějšího charakteru. Současně také nabízíme služby v oblasti realizací staveb, a to ve spolupráci se stavebními firmami ve Zlínském kraji. ...

Instalace fotovoltaických systémů. Vyřízení a zpracování veškerých dokumentů, které jsou nutné pro řádné připojení FV systému do distribuční sítě

Stavby Greguš: - výstavba rodinných domů. - rekonstrukce bytů, domů. - tesařství, pokrývačství. - pergoly, přístřešky.

Firma VAŠEK provádí profesionální tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Specializací firmy jsou realizace střešních konstrukcí a dřevostaveb na klíč. Tesařství, pokrývačství, klempířství: - střešní konstrukce na míru - krovové soustavy všech tvarů, pergoly, stání pro auta, zahradní domky - opravy částí shnilých krovů na památkových ...

Provádíme: - mikropiloty štětovnicové stěny-štětovnice piloty vrtané i CFA, hlavice, beranění laserem tenkostěnné těsnicí stěny, sanace sesuvů a hrází, konsolidační štěrkopískové piloty - zakládání staveb, včetně IG průzkumu a zpracování projektu.

Provádíme stavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů, tesařské práce, malířské práce, elektroinstalační práce, montá.že vodo-topo-plyn. Stavební práce -rodinné domy na klíč. Rekonstrukce domů a bytů. Zateplování fasád. Sádrokartony. Plovoucí podlahy. Zámkové dlažby. Tesařské práce-tesařství Pokrývačství, klempířství. Montáž ...

Stavební firma. Inženýrská výstavba.

Montáže vodoinstalací, servis v oblasti VODO - TOPO PLYN. Nabízím plynové kotle, kotle na tuhá paliva, teplovodní vytápění. Zajištění projektové dokumentace, včetně materiálu. Rekonstrukce: - koupelny - rodinného domu.

Stolárna. Výroba: - nábytek z masivu - schodiště, zábradlí - dveře - zahradní nábytek, altány, pergoly, přístřešky - zahradní domky, dětská hřiště - ploty, treláže - fasádní obklady.

Stavební firma. Stavba, stavby, výstavba, realizace: -pozemní stavby - komplexní dodávka na klíč: -průmyslové stavby -občanská výstavba -bytová výstavba, bytů, byty, domů, domy -staveb ekologické, ekologických -inženýrské a dopravní stavby: -komunikace a zpevněné plochy, parkoviště, chodníky, venkovní terasy ...

Stavební práce, zednické práce, rekonstrukce: - rodinných domků - průmyslové stavby a budovy - bytových jader - koupelen - zateplení staveb - sádrokartony.

Vyhledávání a akvizice vhodných pozemků pro výstavbu fotovoltaických elektráren

Poptávky po výstavbě fotovoltaických elektráren a péče o zákazníky. Servis fotovoltaických elektráren. Výstavba, údržba a monitoring.

Práce: - výstavba domů  - stavba nebytových staveb  - zateplování  - hydroizolace  - zednické práce  - klempířské práce.

Česká společnost UNICO MODULAR a.s. se od roku 1991 soustředí na vývoj a výrobu obytných, sanitárních, skladových, speciálních technologických kontejnerů a modulárních sestav. UNICO MODULAR a.s. je inovativní, kreativní, flexibilní a spolehlivá společnost, která klade důraz na nalezení optimálního řešení pro záměry každého zákazníka. Jako ...

Stavební firma. Realizace: - výstavba rodinných domů, dřevostavby - bytové, občanské stavby - průmyslové stavby. Projektová činnost.

Stavební firma KOBRA - Jaroslav Zámorský provádí zejména výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukci staveb, zateplování fasád, rekonstrukci bytových jader, zemní a výkopové práce. Máme dva bagry 4T, 5, 4T + Bobcat, nakladač řízený smykem. Nabízíme možnost i odvozu zeminy s 1T mini bagrem / nakladačem a kontejnerovou dopravu (možnost volby mezi ...

Práce: -domovní instalace: -vodoinstalatérské -topo, topenářské -plynoinstalace -rekonstrukce koupelen. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -vybavení koupelen -spojovací materiál.

Firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Naší hlavní činností jsou průmyslové elektromontáže. Provádíme montáž EZS a EPS, kamerových systémů CCTV a fotovoltaických panelů včetně servisu nejen po Zlínském kraji, ale i celé České republice. Elektromontáže, elektroinstalace - jsme jedním s ...

Pokrývačství, tesařství. Realizace střešních konstrukcí. Rekonstrukce stávajících střech. Montáž: - altány, pergoly - zastřešení vchodů - venkovní garáže - podlahy, palubkové obklady - podhledy z Cetris desek - nosné rošty pro obklady.

Společnost KANINGA s.r.o. je projekčně inženýrská, poradenská a dodavatelská firma zabývající se vodohospodářskými stavbami v České republice a v zahraničí. Služby: - komplexní zajištění přípravy inženýrských staveb - poradenská a konzultační činnost při výstavbě - dodavatelská činnost.

Rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra, byty - vnitřní prostory v panelových nebo rodinných domech.