VIS - Vodohospodářsko-inženýrské služby, spol. s r.o.

Výstavba vodovodů, čistíren odpadních vod, vodojemů a dalších vodohospodářských staveb je realizována za účelem zvýšení kvality vody a její dodávky. Kromě těchto staveb je možné zajistit výstavbu a úpravu vodních děl a toků, což znamená rybníků a hrází.

Předmětem činnosti se stala výhradně výroba cementového zboží, stavební a developerská činnost v oblasti bytové výstavby a občanských staveb, správa bytového fondu vlastních bytových domů s nájemními byty, správa obecních domů, bytů i bytů v osobním vlastnictví, Podnikatelská činnost je zaměřena i na velkoobchod s hutním materiálem, realitní ...

Dopravní a inženýrské stavby: -výstavba plynovodů -regulačních stanic -vodovodů a kanalizací Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Projekce - vodohospodářské stavby

Firma provádí zemní práce,výkopy,úpravy pozemků,přípojky,odstraňování pařezů,bazény,septiky apod.

-ruční výkopové práce a čištění kanalizací

WEBOVÉ STRÁNKY NEDOSTUPNÉ. V REJSTŘÍKU (ARES) PSÁNO UKONČENÍ ČINNOSTI K ROKU 2008. PROVÁDÍ: - hydroizolace střech ( tvrdé krytiny ) - zateplování objektů - kontaktní - odvětrané PROVÁDÍ: - rekonstrukce střech a střešních plášťů ( rovné i šikmé ) STAVEBNÍ ČINNOST: - rodinné domky na klíč - rekonstrukce rodinných domků - ...

Stavební činnost: -stavby-pozemní -vodohospodářské. Doprava a práce TM**. Prodej: -betonové směsi včetně dopravy mixem a pumpou. Hornická činnost. Autoopravy: -nákladní auta. Strojní výroba: -formy -zámečnické výrobky -nástrojárna.