VIS - Vodohospodářsko-inženýrské služby, spol. s r.o.

Výstavba vodovodů, čistíren odpadních vod, vodojemů a dalších vodohospodářských staveb je realizována za účelem zvýšení kvality vody a její dodávky. Kromě těchto staveb je možné zajistit výstavbu a úpravu vodních děl a toků, což znamená rybníků a hrází.

Firma STAVUM, spol. s r.o. se zabývá stavebními pracemi, rekonstrukcemi, v jejich výrobním programu naleznete: - ekologické - průmyslové - inženýrské - občanské - bytové - vodohospodářské - přístavby, opravy - projekční činnost - stavby pro energetiku. Vše na klíč - zajištění od výběru staveniště až po kolaudaci: - výrobní ...

Činnost, výstavba: - zemní práce - inženýrské sítě - komunikace a chodníky - vodní nádrže - dětská hřiště

Výstavba: - vodohospodářské stavby - inženýrské sítě

Činnost: - výstavba a odbahnění rybníků - revitalizace říčních systémů - zemní práce

Stavební firma - ekologické a průmyslové stavby - regulace vodních toků - rekonstrukce a modernizace obytných, kancelářských, průmyslových a vodohospodářských objektů - zemní práce.

Stavební firma: - vodohospodářské stavby - výstavba a rekonstrukce vodovodních řadů a vodojemů - výstavba a opravy kanalizačních řadů a čistíren odpadních vod - úpravy vodních toků - výstavba a rekonstrukce vodních nádrží.

Stavební firma. Realizace, výstavba: - pozemní komunikace a chodníky - základové desky staveb - rodinné domky, domy - prodejny a jiné budovy. Rekonstrukce, přestavba. - paneláková umakartová jádra na zděná, bytová jádra. Úprava: - vodní koryta a vodoteče.

Stavební firma - inženýrské stavby - průmyslové a vodohospodářské stavby - sanace a rekonstrukce objektů - zateplování objektů - výstavba bytových a občanských staveb a rodinných domů - výstavba a opravy menších dopravních staveb - výstavby chodníků a parkovacích ploch - rekonstrukce památkových objektů

Projekční a inženýrská kancelář: - vodohospodářské stavby

Provádíme stavby: - inženýrské - průmyslová a občanská výstavba - vodohospodářské - ekologické - sportovní.

Realizace speciálních výškových a stavebních operací.

Projekce: - vodohospodářské stavby - vodní elektrárny, rybníky.

Služby: - údržba, stavby na klíč pozemního, vodohospodářského i dopravního charakteru.

Provádíme: - vodohospodářské stavby - zeměměřičské činnosti a projektování staveb.

Stavby: - pozemní - vodohospodářské.

Provádíme: - projekce a realizace vodohospodářských staveb.

Výstavba, rekonstrukce, údržba: - vodní toky - odvodňovací příkopy - rybníky - zemní hráze - vodní nádrže - čistírny odpadních vod*.

Inženýrská činnost Stavební činnost Vodohospodářské stavby

Oprava: -osobní automobily -nákladní automobily -pneuservis. Doprava,logistika,spedice,kurýr: -nákladní -osobní -speciální -manipulační technika. Stavebnictví,měření,revize: -stavby bytové -stavby na klíč -stavby průmyslové -stavby pozemní -inženýrská činnost -zemní práce -demolice -pozemní ...

Prodej - zdivo z lomového kamene Opěrné zdi z kamene Dlaždičské práce Stavební práce Opravy - potoky

Inženýrská činnost Stavební činnost Vodohospodářské stavby Voda - dodávka - úprava