Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektroinstalační a elektromontážní práce, revize - opravy a rekonstrukce stávajících rozvodů - připojení a instalace elektrospotřebičů.

Instalační práce - plynařské práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce. Realitní kancelář INSTAL U staré pošty 105 Frýdek - Místek 738 02 tel. 558 436 071, 737 342 668 email: rk@instal-servis.cz

ELEKTRO HUMPOLEC s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, montáže fotovoltaických elektráren, hromosvodů a zabezpečovacích a kamerových systémů.

Společnost Antonín Slepánek se zabývá elektroinstalací a elektroinstalačními pracemi. Provádíme veškeré elektroinstalace a elektroinstalační práce, od dodávky materiálu, přes projektování a navržení, až po finální montáž a bezpečné spuštění. Nabízíme také kompletní práce v oblasti fotovoltaiky, fotovoltaických elektráren, montáž a servis ...

Lubomír Němec se zaměřuje na montáž, zkoušky, revize a opravy elektrických zařízení.

Luboš Šimka se zaměřuje na zkoušky, revize, opravy a montáž zdvihacích a elektrických zařízení

Luboš Neklapil se zaměřuje na elektroinstalace, svařování a drobné opravy automobilů a zemědělských strojů.

Elektroinstalace bytových i nebytových prostor. Stavební práce.

Hodinový manžel, služby: - elektrikářské práce - instalatérské práce - zednické a obkladačské práce - truhlářské práce

Revize elektroinstalací a hromosvodů - revize elektrických spotřebičů a nářadí - revize elektrických zařízení a strojů.

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen a kuchyní. Zhotovujeme bezbariérové koupelny. Nabízíme také elektroinstalace bytů.

Rekonstrukce Kramoliš: - rekonstrukce bytů, domů koupelen, bytových jader - veškeré stavební práce - autodoprava - výroba stavebních podlážek - kompletní interiéry na klíč - kuchyňské linky na klíč - instalatérské práce - elektrikářské práce - podlahářské práce - klempířské práce - kompletní střechy na klíč

Rekonstrukce bytových jader a koupelen. Elektromontážní práce - elektroinstalace, revize. Sádrokartonářské práce. Drobné stavební práce - zednické práce.

SIFE s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických systémů, elektroinstalace, výrobu elektrických rozvaděčů a modulárních domů.

Práce, služby: - elektroinstalace - elektromontáže Prodej: - elektromateriál

Amfels, s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, aplikace chytré domácnosti a na zabezpečovací a kamerové systémy.

Stavební práce, vodoinstalace, elektroinstalace, topenářské práce.

Pavel Bureš se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení, elektroinstalace.

FIX HB s.r.o. se zaměřuje na montáž oken, stínící techniky, posuvných systémů, garážových vrat a na elektrikářské práce.

Pavel Stehlík je revizní technik a zaměřuje se také na elektroměrové rozvaděče na klíč a revize a servis fotovoltaických elektráren.

Firma Jaroslav Kloubec poskytuje širokou škálu služeb v oblasti stavebnictví a technické správě budov. Naši profesní nabídku tvoří práce zednické, instalatérské, zámečnické, malířské, obkladačské, tepelné izolace a mnoho dalších činností. Rovněž provozujeme Montáž: - tepelná čerpadla a příslušenství (certifikovaným partnerem tepelných ...

Společnost MadaB s.r.o. nabízí kvalitní služby v oblasti foukané izolace. Naše rychlá a efektivní instalace poskytuje energeticky úsporná řešení pro rodinné domy i komerční budovy. Zateplujeme střechy, stropy i podlahy. Foukaná izolace spolehlivě snižuje náklady na vytápění a zvyšuje komfort bydlení. Izolace THERMOFLOC má skvělé tepelné i ...

Hodinový manžel pro Plzeň a okolí. Truhlářské práce, stavební práce, malířské práce, elektrické instalace, vodovodní instalace, zahradní práce.

VAK HB Energie, s.r.o. se zaměřuje na ochranu životního prostřední, opravy, revize a montáž elektrických zařízení a na projektovou činnost.

Vladimír Čížek se zaměřuje na elektroinstalační práce, revize elektrických zařízení a hromosvodů.