Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Sdružení podnikatelů. Montáž a údržba, elektromontáže, elektroinstalační zařízení, hromosvod, revize. Maloobchod, prodej, montáž: -elektroinstalační materiál -PC sítě, síť -zabezpečovací zařízení -hromosvod -TV anténa, antény -kamerový systém, systémy -domácí televizor. Montážní plošina- pronájem.

- Zednictví - Kompletní rekonstrukce bytů - Zednické specifické práce - Elektroinstalační práce - Vodařské a topenářské práce - Stavební dozor - Lité podlahy - Omítky

Práce: - zednické - montáž sádrokatornu - instalatérské - elektrikářské.

Prodej, montáž, servis: - satelitní a anténní technika - televizní antény - satelity - kamerové systémy - EZS Elektroinstalace, elektromontáže.

Práce: - revize elektrických zařízení - elektrorevize - elektroinstalace.

Práce: - slaboproudé elektroinstalace - montáž domácích telefonů, bezpečnostních systémů.

Firma Josef Záruba provádí veškeré elektroinstalační práce. Realizujeme domovní, bytové a průmyslové elektrické rozvody, zajistíme montáž počítačových sítí i zabezpečovacích systémů. Sídlíme v obci Hajany, okres Brno - venkov. Naše činnost: - elektroinstalační práce - bytové, domovní elektroinstalace - průmyslové elektroinstalace - ...

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Výroba ...

Elektromontáže, elektromontážní práce - elektroinstalace - montáže elektrokotlů, osvětlení - revize, opravy a montáže hromosvodů.

Montáž, oprava, servis: - elektrické stroje a zařízení - satelity - anténní rozvody Elektroinstalační práce.

Projekční činnost v oblasti elektroinstalace.

Provádíme opravy a údržby veřejného osvětlení, elektroinstalační práce. Práce ve výškách.

Zednictví. Stavební firma, kompletní stavební práce, rekonstrukce, stavby, vestavby, výstavba rodinné domy, dům na klíč od A do Z. Zednické práce, zedník. Pokládání, pokládka obklady a dlažby. Sanace, vysoušení. Sádrokartony, sádrokartonářké práce. Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Vodo, topo, plyn.

Práce: - elektromontážní - montáž hromosvodů - vodoinstalatérské - topenářské - jádrové vrtání - montáž klimatizací, tepelných čerpadel - zemní práce (CAT 428B).

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - montáž hromosvodů - měření a regulace v oblasti větrání, vytápění a chlazení.

Práce, řemeslo: - elektroinstalace - elektromontáže - elektroinstalační práce silnoproudé i slaboproudé - návrhy a instalace zabezpečovacích systémů - revize.

Činnost - montáž a revize elekro - revize elektroinstalací a hromosvodů - revize el. ručního nářadí a spotřebičů, el. strojů.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Dodávka, montáž, servis: - systémy inteligentních budov - kamerové systémy

Výroba, montáž, prodej: - kovová, hliníková okna a dveře - plastová okna, dveře - elektroinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - stavebně zámečnické práce.

Projekt, spolupráce s architektem, montáž, dodávky na klíč, rekonstrukce: -suchá výstavba: -stropní podhledy -kazetové podhledy -sádrokartony KNAUF (podhledy, podkroví i včetně izolace, příčky dělící, obklady stěn, zateplování objektu vnitřní -rekonstrukce bytových jader -střešní okna SOLARA, VELUX. Zajištění v ...

Práce: - zednické - sádrokartonářské - vodoinstalatérské - elektromontážní - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby.

Projekce, projektování: - elektro - elektroinstalace

Práce: - elektromontáže - montáže hromosvodů - rozvody NN, VN. Výroba: - rozvaděče.