Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Montáž, revize a servis: -elektrické zařízení -veřejné osvětlení. Výstavba: -trafostanice -zařízení vysokého a nízkého napětí. Pronájem: -montážních plošin -minirypadel -Pronájem trafostanic

Elektromontáže: - hromosvody a správa budov - revize - strukturovaná kabeláž IT - zabezpečovací systémy EZS - požární systémy EPS - kamerové systémy CCTV - docházkové systémy ACS - telefonní ústředny TEL - TV rozvody STA - inteligentní systémy.

Práce, služby: -Elektroinstalační a elektromontážní práce NN

Elektroinstalační práce, elektroinstalace. Práce: - instalace elektrických rozvodů. - instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů - instalace, opravy elektronických a telekomunikačních zařízení.

Revize - elektroinstalační práce. Elektroslužby.

Práce: - elektromontážní, elektroinstalace.

Stavební činnost - zednické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - výstavba, rekonstrukce bytového jádra - elektroinstalační práce - podlahářské práce.

Práce: - elektrikářské - elektroinstalace - revize elektro.

Revize elektrických zařízení, hromosvodů, spotřebičů a strojů - revize elektrických zařízení - revize elektrických spotřebičů - revize elektrických strojů - revize hromosvodů.

Služby: - elektroinstalace - montáž zabezpečovací, kamerové systémy - počítačové sítě

Elektroinstalace: kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce. Revize, montáž: -elektro, elektrická zařízení -hromosvody, domácí telefony. Průmyslová instalace, montáž osvětlení, podlahové topení, elektro -rodinné domy. Prodej, dodávka a montáž: -digitální systém domácích telefonů, telefony SHIFT např. model CD-3000 ...

Hodinový manžel - elektroinstalační práce - malířské práce - pokládka podlah - zahradnické práce - rekonstrukce bytových jader.

ELEKTRO – Mrlák Služby: - elektrotechnika - slaboproudé rozvody - programové práce na zařízeních - elektroinstalace domů a bytů, průmyslových objektů, strojů pro průmysl - rekonstrukce elektroinstalace - hromosvody - montáž a dodávka poplachových zabezpečovacích a tísňových systémů (PZTS) - odstranění závad po revizích elektro - údržba a ...

Služby: - elektrorevize - termovizní měření

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - montáž hromosvodů, servis, oprava a údržba rozvoden.

Projektování elektrických zařízení včetně položkových rozpočtů. Provádím silnoproudé instalace.

Autodoprava do 3, 5t Elektroinstalační práce Topenářské práce Dokončovací stavební práce Vodoinstalační práce.

Natěračské práce Elektroinstalační práce Montáž - nábytek Hodinový manžel Výškové práce Obkladačské práce Vodoinstalační práce.