Karel Hrabák
TES s.r.o.
ELPRO - DELICIA, a.s.
Enaj

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Projekční činnost v oblasti elektroinstalace.

Práce: - elektromontážní - montáž hromosvodů - vodoinstalatérské - topenářské - jádrové vrtání - montáž klimatizací, tepelných čerpadel - zemní práce (CAT 428B).

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - montáž hromosvodů - měření a regulace v oblasti větrání, vytápění a chlazení.

Práce, řemeslo: - elektroinstalace - elektromontáže - elektroinstalační práce silnoproudé i slaboproudé - návrhy a instalace zabezpečovacích systémů - revize.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Dodávka, montáž, servis: - systémy inteligentních budov - kamerové systémy

Projekce, projektování: - elektro - elektroinstalace

Elektromontáže, elektroinstalace. Rozvody elektrické energie. Zabezpečovací systémy. Televizní a datové rozvody

Zabýváme se: - realizací novostaveb - rekonstrukcemi rodinných domů a bytů - nebytových či průmyslových staveb. Nabízíme tyto služby: • pokládka zámkové a žulové dlažby • zednické práce • obkladačské práce • malířské a natěračské práce • sádrokartonářské práce • elektroinstalační práce.

Elektroinstalace, elektikář, elektromontáže, elektronické zabezpečení, zabezpečovací, kamerové systémy, slaboproud, videotelefony

Elektromontáže: - hromosvody a správa budov - revize - strukturovaná kabeláž IT - zabezpečovací systémy EZS - požární systémy EPS - kamerové systémy CCTV - docházkové systémy ACS - telefonní ústředny TEL - TV rozvody STA - inteligentní systémy.

Práce, služby: -Elektroinstalační a elektromontážní práce NN

Elektroinstalační práce, elektroinstalace. Práce: - instalace elektrických rozvodů. - instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů - instalace, opravy elektronických a telekomunikačních zařízení.

Práce: - elektrikářské - elektroinstalace - revize elektro.

Práce: - elektroinstalatérské - silnoproudé, slaboproudé rozvody - montáž hromosvodů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení - elektromontáže. Provozovna Turgeněvova 1139/18, 618 00 Brno - Černovice

Elektromontáže. Elektroinstalační práce.

Práce: -Slaboproud, silnoproud, servis.

Služby: -servis, oprava obráběcí stroje -stěhování strojů a těžkých břemen -elektromontáže -kovoobrábění.

Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Pronájem a půjčování věcí movitých Překladatelská a tlumočnická činnost Poskytování technických služeb Holičství, kadeřnictví

Prodej, montáž, servis: -TV antény, televizní anténa, anténní systémy -satelitní systémy, satelitní přijímače -hromosvody s revizí, revize -elektroinstalace s revizí. -slaboproud, CCTV, EZS, datové rozvody, domovní zvonky -silnoproud, domovní bytové rozvody

Pronájem: - plošina MP13, MP16 Nabízíme elektroinstalační práce: -revize -instalace, opravy, revize -hromosvody. Dodávka centrálních vysavačů.

Instalace - zabezpečovací technika - televizní rozvody - datové sítě Servis - elektrospotřebiče Elektroinstalační práce do 1000V - revize Revize - hromosvody Elektrické podlahové vytápění Montáž - domácí telefony Obchodní činnost.

Elektromontáže - revize Hromosvody - elektroinstalace - revize - opravy - montáž Výroba - rozvaděče