Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Montáže, opravy a revize elektroinstalací rodinných domů do 1000 V, bytů a provozoven.

služby: -rekonstrukce bytových jader a koupelen -rekonstrukce dlažby a obkladů -vybavení koupelen -stavební práce -provádíme vnitřní i vnější omítky -malířské práce -zateplování fasád -montáž plastových oken, dveří a sádrokartonu -pokládka zámkové dlažby -montáž elektroinstalace a vodoinstalace -betonářská práce.

Prodej a servis regulační techniky a systémů. Elektromontážní práce.

Zámečnictví, zpracování a výroby z nerez oceli a elektromontážních prací. Zakázková výroba z nerez oceli různých profilů, výroba z černé oceli s povrchovou úpravou zinkováním, práškovaným lakováním a také elektromontážní práce. Zakázková výroba z nerez oceli -zábradlí vnitřní (možná kombinace se dřevem) -zábradlí venkovní -bazénové ...

Hodinový manžel. Služby pro domácnost, zahradu i kancelář.

Montáž a servis vysokonapěťového zařízení.

Elektrikářské práce Obkladačské práce Stavební práce Zednické práce

Elektroinstalační práce.

Služby hodinového manžela. Veškeré práce na klíč.

Prodej, internetový prodej, montáž a servis anténní a satelitní techniky. Rekonstrukce STA (společných TV antén) Měření kvality digitálního TV signálu Návrh, montáž a servis počítačových sítí (metalických i bezdrátových)

Elektroinstalační práce. Sádrokartonářské práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Elektroinstalace.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Dodávka elektroinstalačních prací v domovních i průmyslových objektech. Revize hromosvodů, slaboproudy.

Hodinový manžel. Montáž nábytku. Montáž kuchyně, kuchyňské linky. Instalatérské práce. Elektrikářské práce.

Elektromontáže, měření a regulace i revize. Realizujace návrhů automatizace vytápění, ohřev teplé užitkové vody pro rodinné domy.

Stavební a výkopové práce. Pokládání stavební oceli, elektroinstalace. i firma Bauall s.r.o.

Práce: -elektroinstalační -elektrorevize -montáž hromosvodů.

Elektroinstalace a elektroinstalační práce, klimatizace: -tepelné čerpadla -světlovody -ozvučení -elektrické podlahové vytápění -centrální vysavače HUSKY -hromosvody -silnoproud -slaboproud Provozovna: Lipová alej 3162/2.

Práce: -elektromontážní práce -montáž hromosvodů -opravy elektrického zařízení -práce ve výškách -prodej a kontrola OOP.

Instalace slaboproudých systémů: - zabezpečovací signalizace - požární signalizace - telefonní ústředny - kamerové systémy - docházkové systémy - obchůzkové systémy - ozvučovací systémy - strukturovaná kabeláž Subdodavatelsky: - výpočetní technika - anténní systémy. Fakturační adresa: -Ratíškovice 696 02, Sportovní 85.

Práce: -elektrotechnické -instalatérské -zednické -obkladačské -truhlářské -malířské.

Služby, práce: -montáž silnoproudých el.zařízení -oprava a servis silnoproudých el.zařízení -revize silnoproudých el.zařízení.

Práce: -elektroinstalační -montážní plošiny

Práce: -elektromontáže průmyslové i bytové. Prodej, maloobchod: -elektroinstalační materiál