Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Služby v oboru elektro: -elektromonážní práce.

Dodávka, montáž: -slaboproudé systémy -audio-video -prezentační technika.

Elektromontážní práce: -montáž -revize a opravy elektrického zařízení -hromosvodů -spotřebičů v rodinných domech a podnikatelských provozech.

Elektroinstalace: -montáž -revize. -alarmy -přípojky Opravy elektrických strojů, přístrojů -centrální vysavač -zabezpečovací systémy -osvětlení.

Služby: -elektroinstalační práce -elektroinstalace -hromosvody -elektrické topení -půdní vestavby, příčky a podhledy ze sádrokartonu -montáže sádrokartonářské -rekonstrukce objektů -opravy bytových jader.

Činnost: - realizace fotovoltaických elektráren - instalace slaboproud, silnoproud.

Činnost: - správa daňového účetnictví - zapojení PC, elektrospotřebičů.

Elektroinstalace, revize, opravy zařízení, demolice, zemní práce

Centrála:Hovorany - elektroinstalace včetně projekce a revize.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce: - silnoproud, slaboproud, - CCTV - EZS, - EPS, - LAN, - elektrické podlahové vytápění, - revize, projekty, Dodávka a montáž zavěšených stropních systémů AMF Thermatex.

Provádíme: -montáže solárních systémů (fotovoltaika, termika) -elektromontáže domovních i průmyslových objektů -datové rozvody -elektrické zabezpečovací systémy -elektrické požární systémy. Nabízíme: -návrhy -realizace -projekty -el. revize.

Projektování, programování, kompletní dodávka elektrického vybavení pracovních strojů, technologických linek, čerpacích a ventilačních zařízení. Distribuce průmyslové elektroniky: -měničů frekvence od nejjednodušších po měniče s vektorovým řízením 0, 2-220kW -kompletní servopohony tvořené servozesilovači, synchronními bezkartáčovými ...

Revize, prohlídka a zkouška: -běžné vyhrazené technické zařízení elektrické (VTZ) -drážní určené technické zařízení elektrické (UTZ) -elektrické sítě drah a elektrické rozvody drah -silnoproudá zařízení drážní zabezpečovací, sdělovací, požární, signalizační a výpočetní techniky -náhradní zdroje elektrické energie pro provozování ...

Montáž a opravy elektrických zařízení a hromosvodů. Výroba rozvaděčů nízkého napětí.

montáž, údržba, oprava a revize: - elektrická zařízení

Elektro: - ektroinstalační práce - elektromontáž: - revize. - servis.

Elektropráce, elektroservis. Prodej: -elektro -servis ETA.

Provádění montáží, údržby, oprav a revizí elektrických zařízení a spotřebičů včetně výpočetní a kancelářské techniky.

Elektroinstalace: -poplašná zařízení.

Služby: -zpracování a dodání projektů elektro -výroba rozvaděčů pro řízení technologických procesů -montáž průmyslových elektroinstalací, montáž magnetových zdrojů včetně příslušenství -repase a inovace výrobních linek a pracovních strojů -revize elektrických zařízení -popis kabelů v rozvaděčích – systém Weidmüller (viz. sekce Popis ...

Činnost: - elektromontážní práce

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.