Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektroinstalační práce. Montáž gastrozařízení do hotelů, vývařoven, škol. Stavba vysílačů.

Revize elektro - revize elektroinstalací - revize hromosvodů, elektrického ručního nářadí a elektro spotřebičů. Provozovna Praha: Zelenohorská 504/21 181 00 Praha 8 – Bohnice Provozovna Rakovník: Nádražní 476/7 270 51 Lužná II

Správa a údržba nemovitostí - úklidové a vyklízecí práce. Stavební činnost - rekonstrukce budov - podlahářské práce - truhlářské práce - elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce. Deratizace, dezinfekce, dezinsekce.

Výstavba trafostanic Kabelové soubory Projekce

Dodávka produktů - distribuční, výkonové a měřící transformátory, VN a NN rozvaděče a trafostanice. Elektroinstalační práce.

Práce: -slaboproudé rozvody Stavba: -fotovoltaické elektrárny Provoz: -BMB kabelová televize

Činnost, práce: - povrchové úpravy interiérů a exteriérů - štukatérské práce - malířské a lakýrnické práce - obklady, dlažby - elektroinstalace - vodoinstalace - topenářské práce - rekonstrukce domů, bytů

Předmětem podnikání společnosti jsou tyto činnosti: - vodoinstalatérství - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění - montáž, opravy vyhrazených plynových zařízení - opravy vyhrazených elektrických zařízení a výroba rozvaděčů nízkého napětí - zednictví - malířství a lakýrnictví - úklidové práce.

Elektroinstalační práce - revize Revize - hromosvody

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů včetně bytových jader, kuchyně a koupelny. Sándrokartónové příčky, elektroinstalce, osvětlení, montáže zařízení. Komplexní stavební služby - bourání, omítky, izolace, malířské práce, dlažby a obklady.

Provádíme kompletní projekty v oblasti architektury, stavebnictví, automatizační techniky a zobrazovacích systémů pro komerční a domácí prostory od projekce až po realizaci. Prodáváme široký sortiment moderního, klasického a Art deco nábytku, LED i klasických závěsných a zápustných svítidel do interiéru i exteriéru od předních italských a ...

Maloobchod, e-shop: - zabezpečovací systémy - zabezpečení domu - kamerové systémy - pohony bran a vrat Proteco - audio - video telefony - elektroinstalace - počítačové sítě.

Hodinový manžel. Elektroinstalační práce, pokládka PVC, koberců.

Provádíme elektrikářské práce a elektroinstalace v oboru silnoproud i slaboproud. Provedeme rozvody kabeláže, osadíme osvětlení i zásuvky. Následně provádíme rozvody datových sítí, televizní rozvody. Navrhneme a dodáme celý anténní systém, provádíme montáže satelitů, montáže antén, servis a revize společných televizních antén (STA). Rovněž ...

Revize elektroinstalací, rozvaděčů, elektrospotřebičů, hromosvodů, plynových zařízení, plynových kotlů, plynových kotelen, plynových rozvodů NTL, STL.

Montáž osvětlení. Elektroinstalační práce. Výroba - elektrická energie.

Montáž, revize a servis - elektrická zabezpečovací signalizace EZS - samostatné televizní okruhy CCTV - přístupové systémy ACS

Stavební firma - kompletní služby od projektu po revizi - průmyslové i bytové instalace - kompletní rekonstrukce a veškeré instalatérské, malířské práce, elektroinstalace.

Elektroinstalační práce Výškové práce Stavební práce (novostavby, rekonstrukce) Zednické práce - fasády rekonstrukce - koupelny - bytová jádra Rekonstrukce bytového jádra.

Naše stavební firma poskytuje služby: - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů, rodinných domů - elektrikářské práce - instalatérské práce - montáž sádrokartonů - malířské práce - výměna větších spotřebičů - údržbářské činnosti - úklidové služby - stavba, zateplení rodinné domy.

Dodávky elektronických zabezpečovacích a protipožárních systémů a elektrických silnoproudých a slaboproudých zařízení a rozvodů.

Montáž - osvětlení Elektrikářské prácerekonstrukce - domovní rozvaděče Rekonstrukce - kuchyně Sádrokartonářské práce

Elektroinstalační práce a elektrorevize.