Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Nabízíme kompletní služby v oblasti technického zařízení budov. Zejména měření a regulace, vzduchotechnika, kotelny a vytápění, výměníkové stanice, tepelná čerpadla a správa budov.

Elektroinstalace Výroba - elektrické přístroje a zařízení pro domácnost Činnosti heren, kasin a sázkových kanceláří

Elektroinstalační práce a revize. Provádíme drobné elektrikářské práce ve firmách i domácnostech, ale také kompletní rekonstrukce elektroinstalací. Provádíme také elektro revize el. instalací a hromosvodů. Vše rychle, spolehlivě a za bezkonkurenční ceny!

Služby: -oblast zpracování průkazu energetické náročnosti budov -energetické audity Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla pro bytové domy -vzduchotechnika a klimatizačních jednotky Práce: -zajištění komplexní elektroinstalace včetně revize

Elektroinstalační práce Nabízíme: - stavební elektro - slaboproudou montáž - elektrické vytápění - montáž NN - prodej kamen.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení, revize hromosvodů, ručního nářadí a spotřebičů.

Servis záručních i pozáručních bojlerů, elektrických sporáků, kamen a elektroinstalace.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob.

Provádíme drobné opravy v domácnostech a kancelářích

Elektromontáž silnoproudých a slaboproudých zařízení. Revize a instalace hromosvodů.

Revize hromosvodů, spotřebičů a elektrických přístrojů.

Řemesla, služby, montáž, opravy, servis, revize - elektroinstalace, elektroinstalační práce - revize elektrických zařízení, hromosvodů a přístrojů - výroba rozvaděčů NN

Elektroinstalační práce - silnoproudé rozvody - revize Účetní servis

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení a bojlerů.

Hodinový manžel - služby pro domácnosti a firmy, opravy, údržba a servis bytů a kanceláří, montáže nábytku, bytových doplňků, čištění koberců a čalouněného nábytku, drobné instalatérské a elektro práce, dodávka a montáž žaluzií a rolet, vrtání do panelů, zapojení praček, myček, mytí oken a dveří apod.

Servis, výměna a pravidelná klimatizace Elektroinstalační práce Dodávka, montáž a servis - tepelná čerpadla Topenářské práce - kompletní dodávky - rozvody topení - peletová kamna Čištění - kuchyňské provozy a mytí - klimatizační jednotky Vodoinstalační práce - kompletní dodávky - rozvody ...

Elektromontáže a rozvody v domech a bytech. Rekonstrukce. Dřevostavby a venkovní terasy.

Elektroinstalační práce, prodej a montáž kamerového systému, domácích telefonů a pohonů vrat NICE.

Tvorba moderní architektury. Inteligentní bydlení.

Výstavba optických, metalických a hybridních sítí, servis a komplexní řešení softwate. Slaboproudé rozvody TV, bezpečnostní, datové a hlasové.

Elektromontážní práce Výroba - stylové a řídící rozvaděče Projekce - elektrická zařízení

Elektroinstalace, instalatérství a montáž sádrokartonu.

Výroba rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Práce: -elektroinstalatérské. -revize elektro. -televizní, telefonní rozvody. -montáž elektronické zabezpečovací systémy.