Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Vlastimil Kubát se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů Truhlářství, podlahářství

Zdeněk Adamec se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Jiří Provazník se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení a hromosvodů.

Jiří Voda se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Josef Rosecký se zaměřuje na vodoinstalatérské, malířské, dokončovací stavební, elektroinstalatérské a zámečnické práce.

Výroba rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

opravy a převíjení elektromotorů, opravy elektroinstalací, opravy strojů a zařízení

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Petr Vrátil se zaměřuje na elektroinstalační a elektromontážní práce.

Rekonstrukce, opravy a kompletní elektroinstalační práce. Zajištění výchozích i periodických revizí pro fyzické a právnické osoby i podnikatele. Zajištění porevizní opravy a plánované údržby, rekonstrukce el. rozvodů a hromosvodů.

Vlastimil Hamák se specializuje na rozvody a elektroinstalační práce.

Jiří Kubát se zaměřuje na elektroinstalace, revize elektrických zařízení a hromosvodů.

Servis - domácí spotřebiče Elektroinstalační práce

Elektroinstalační práce Stavební práce

Rezive - elektroinstalační práce Servis - klimatizace

Elektroinstalační práce Zemní práce Stavební práce

Výroba, služby: -realizace galvanických technologií formou ucelených dodávek -dílčí dodávky, výroba z plastů, ocelové konstrukce, montáže zařízení pro průmyslové technologie -jednoúčelová a kusová zařízení pro galvanochemii -projekce a revize elektro, poradenství.

Služby, velkoobchod: -průmyslová a bytová elektroinstalace -výroba rozvaděčů pro bytové a průmyslové použití -velkoobchod elektroinstalčním materiálem .

Montáž, oprava: -elektroinstalace - elektrická zařízení.

Služby: - opravy a údržby v domácnosti - práce malíř, zedník, zámečník, elektroinstalatér - montáž sádrokartonů - hodinový manžel. .

Elektroinstalace: -montáž -údržba, opravy, revize, projekty -revize hromosvodu, nářadí -montáž, regulace, měření -vytápěcí systémy -zabezpečovací systémy

Služby - projekční činnost občanská, průmyslová - inženýrská činnost - projekty silnoproud, slaboprod - stavební dozor - měření a regulace - řídící systémy budov.