Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Jaroslav Krčál se zaměřuje na domácí i průmyslové elektroinstalace, montáž hromosvodů a domácích telefonů.

Jiří Cejnek se zaměřuje na elektroinstalace, opravy a zkoušky elektrických zařízení, hromosvodů a rozvody počítačových sítí.

ELEKTRO HUMPOLEC s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, montáže fotovoltaických elektráren, hromosvodů a zabezpečovacích a kamerových systémů.

Lubomír Němec se zaměřuje na montáž, zkoušky, revize a opravy elektrických zařízení.

Luboš Šimka se zaměřuje na zkoušky, revize, opravy a montáž zdvihacích a elektrických zařízení

Luboš Neklapil se zaměřuje na elektroinstalace, svařování a drobné opravy automobilů a zemědělských strojů.

SIFE s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických systémů, elektroinstalace, výrobu elektrických rozvaděčů a modulárních domů.

Amfels, s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, aplikace chytré domácnosti a na zabezpečovací a kamerové systémy.

Stavební práce, vodoinstalace, elektroinstalace, topenářské práce.

Pavel Bureš se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení, elektroinstalace.

FIX HB s.r.o. se zaměřuje na montáž oken, stínící techniky, posuvných systémů, garážových vrat a na elektrikářské práce.

Pavel Stehlík je revizní technik a zaměřuje se také na elektroměrové rozvaděče na klíč a revize a servis fotovoltaických elektráren.

VAK HB Energie, s.r.o. se zaměřuje na ochranu životního prostřední, opravy, revize a montáž elektrických zařízení a na projektovou činnost.

Vladimír Čížek se zaměřuje na elektroinstalační práce, revize elektrických zařízení a hromosvodů.

Prodej, montáž, e-shop: -obkladů a dlažby -plastové okna, okno, dveře -garážová vrata kazetová, lamelová -vjezdové brány jednokřídlé, dvoukřídlé -rekonstrukce bytového jádra -koupelny na klíč -stavební, zednické, obkladačské, sádrokartonářské práce -návrhy koupelen, zařizovací předměty a vybavení koupelen a domácností -minerální stropy ...

Dodávka a montáž: - solární panely - tepelná čerpadla - stavební činnost

Prodej, montáž: -bezpečnostní kamerové systémy kvalitní a za dobré ceny, levné -průmyslová televize -zabezpečení objektů, domů, provozoven, obchodů, skladů a výrobních prostor -docházkové a přístupové systémy -domovní telefony a videotelefony -slaboproudé elektroinstalace -televizní antény, kompletní rozvody a instalace -elektrická požární ...

Oldřich Mikše se zaměřuje na elektroinstalační práce v domácnostech i v průmyslu.

Revidováno s.r.o. se zaměřuje na revize různých druhů elektrických zařízení, spotřebičů a nářadí.

Zákazníkům nabízím více jak 20 let zkušeností v oboru průmyslové automatizace. Potřebujete upravit funkci stroje? Přidat snímač nebo navrhnout úpravu zapojení? Neváhejte se na mě obrátit, poskytuji komplexní služby v automatizaci Vašeho výrobního provozu. Do mého portfolia služeb patří: - programování PLC Siemens v prostředí TIA Portal - ...

Vladimír Vala se zaměřuje na elektromontážní práce, měření, regulace a revize elektrozařízení a montáž hromosvodů.

Jan Sedlák se zaměřuje na opravy, montáž, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Společnost eledami s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, zabezpečovací a kamerové systémy, televize, garážová vrata a mnoho dalšího.

Štěpán Kačer se zaměřuje na dodávku LED osvětlení, elektroinstalační a elektromontážní práce a ozvučení.

Luboš Štefan se zaměřuje na elektromontáže a revize silnoproudu, slaboproudu, dodávku elektroinstalačního materiálu, montáž počítačové kabeláže a mnoho dalšího.