Geometrické plány, vytyčení hranic pozemku i základů stavby, zaměření přípojek inženýrských sítí, dokumentace realizace stavby a předprojekční zaměření pozemku. Bez těchto důležitých geodezických a geologických služeb se neobejde takřka žádná stavba.

Geodetické zeměměřičské práce: - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků - inženýrská geodézie - zaměření skutečného provedení inženýrských staveb - vytyčování inženýrských staveb - polohopisná a výškopisná zaměření - podklady pro projektovou činnost - zaměření trasy vedení inženýrských sítí - GIS.

Geodetické práce: - vytyčení hranic pozemků - vytyčení staveb a umístění na pozemku - geometrické plány - geodetické práce ve výstavbě - zaměřování podkladů pro projektovou dokumentaci.

Činnost: - zeměměřičské práce. Zaměřování staveb, práce inženýrské geodézie a vyhotovení geometrických plánů. Sídlo firmy: - Karafiátova 1313, Valašské Meziříčí.

Geometrické plány na oddělení pozemku a zaměření staveb. Vytyčení vlastnické hranice pozemku.

Vývoj, výroba, opravy, úpravy, přeprava, nákup, prodej, půjčování, uschovávání, znehodnocování a ničení zbraní a nákup a prodej střeliva -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované ...

Geodetická a realitní kancelář - zeměměřická činnost - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků - prodej a pronájem nemovitostí.

Zeměměřická a kartografická činnost.

Práce: - geologické - hydrogeologické - vrtání studní - vrtné práce.

Společnost EKORA s.r.o.: - působí v oblasti ochrany životního prostředí - poskytuje komplexní servis v celém procesu ochrany životního prostředí s hlavním zaměřením v oblastech: - geologické, hydrogeologické, IG průzkumy - průzkumy znečištění horninového prostředí - ekologické audity - analýzy rizika - expertní a soudně ...

Geodézie, geodetické práce - vytyčení a zaměření hranic pozemků - geometrické plány.

Geodézie, geodetické práce - vytyčení hranic pozemků - mapování - geometrické plány.

Geodézie, geodetické práce - geometrické plány - zaměřování, rozdělování a vytyčování pozemků staveb.

Geodetické a kartografické práce.

Služby: - geodetické práce, průzkumné a ostatní předprojektové práce - studie - dokumentace k územnímu rozhodnutí - dokumentace ke stavebnímu povolení - realizační dokumentace stavby - dokumentace pro výběr zhotovitele - dokumentace skutečného provedení stavby - autorský a technický dozor na stavbách - poradenství a konzultace v ...

Geodetické služby se specializací na katastr nemovitostí, vytyčování hranic, rozdělení pozemků a vytyčení staveb.

Geodetické práce: - zeměměřictví - geometrické plány. Hydrogeologické práce: - hydrogeologický průzkum, posudky, studie: - měření radonu, únosnost základové spáry, prosakování deštové vody.

Geodézie, geodetické služby - geometrické plány - zaměření hranice pozemku.

Geodetické práce v investiční výstavbě - inženýrská geodézie - geometrické plány - snímkování.