Geometrické plány, vytyčení hranic pozemku i základů stavby, zaměření přípojek inženýrských sítí, dokumentace realizace stavby a předprojekční zaměření pozemku. Bez těchto důležitých geodezických a geologických služeb se neobejde takřka žádná stavba.

Geodetická a obchodní činnost: - geometrický plán - účelovou mapu - kompletní zabezpečení geodetických prací na stavbě - posudek pro soudní jednání - zajištění výpisu z katastru nemovitostí. Za dobu trvání firmy máme zkušenosti: - z vytyčování stavebních objektů - ze spolupráce při přípravě montáže - s vypořádáváním vztahů ...

Společnost INSET s.r.o. se od roku 1991 profiluje jako spolehlivý a operativní partner investorů, projektových organizací a dodavatelů staveb.

Geodetické práce pro katastrální úřady a výstavby.

Služby: - letecké snímkování - plošné - liniové - bodové - termovizní snímání - laboratorní zpracování.

-Poradenská činnost v oblasti stavebnictví -Geodetické práce s výjimkou prací odpovědného geodeta

Geodetické práce - zaměřování pozemků polohopis a výškopis - geometrické plány - vytyčení vlastnických hranic, staveb - zaměření a zhotovení dokumentace současného stavu budov.

Projektová činnost ve výstavbě. Zpracování dokumentace. Jednání s orgány státní správy.

Služby - geodetické práce - digitální zaměření objektů - projektové práce

-Příprava a vypracování technických návrhů -Činnost technických poradců v oblasti stavebnictví a architektury -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Řešení pro životní prostředí. Hodnocení vlivů, krajinné plánování. Pedologie a geologie. Zahradní architektura a aplikovaná ekologie.

Služby: - geologie - ekologie - hydrogeologie - stavebně-geologický průzkum - ekologické audity

Služby: - geodézie - geodetické práce

Služby - geologické práce v oboru hydrogeologie