Kamenické práce zahrnují výrobu kuchyňských linek z kamene, výrobu parapetů, schodů, obkladů krbů a další úkony. Výroba a následné zpracování umělého a přírodního kamene, žuly, mramoru, vápence, pískovce a dalších materiálů je vždy na vysoké úrovni.

Práce: - kamenosochařské - sekání a oprava písma - restaurování.

Obklady studničních skruží přírodním kamenem, výroba okrasných studní, obklady zahradních prvků

MetalPlastForm CZ Výstavba a rakonstrukce komunikací - pokládka vnitřních a venkovních dlažeb, běžná stavební činnost a speciální stavební práce, stavby z kamene, stavby krbů a obezdívání krbových vložek, výroba a prodej plastových a celokovových forem pro stavební výrobu - prodej stavební chemie.

Kamenická firma s dlouholetou tradicí. Kamenické práce. Výroba a prodej pomníků z kvalitních přírodních materiálů, tuzemských i zahraničních. Nápisy a opravy nápisů:

Kamenictví. Práce: - kamenické.

Kamenické práce: -kuchyňské linky -krby -pomníky -parapety.

Zahrada a krajinářská tvorba zakládání zeleně - zakládání veškeré zeleně včetně hrubé a jemné modelace terénu střešní zahrady - kompletní založení extenzivní, intenzivní střešní zahrady, položení podkladních a vegetačních vrstev vodní plochy - zakládání malých vodních ploch a vodotečí, koupacích rybníků, stavební -připravenost pro ...

Jsme malá rodinná firma která provádí kompletní zednické stavební práce, rekonstrukce domů a bytových jader.zateplovací práce, lité podlahy, sádrokartony, dlažby a obklady.Možnost rekonstrukce bytů na klíč možnost zajištění dalších profesí-elektrikáře, instalatéry, podlaháře, malíře, zámečníci a další dle dohody. Dále nabízíme práce z veškerého ...

Kamenictví, kamenosochařství. Kamenické práce: -zpracování kamene -kamenné výrobky z přírodního i umělého kamene -ozdobné kamenné prvky

Kamenické práce. Výroba: - dlažba - obklady fasád - schodišťové stupně - parapety - kamenné desky - kuchyňské pracovní desky.

Výroba: - žulové pomníky, rámy, krycí desky na hroby - teracové rámy (terazzo) - žulové parapety - kuchyňské pracovní desky - doplňky k pomníkům. Práce: - kamenické, kameník, kamenictví - sekání, barvení písma na pomnících.

Kamenictví, kamenosochařství. Práce: -kamenické.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, export, import, prodej, montáž: - mramor, žula, keramika, pískovec, přírodní kámen - kamenictví, kamenné desky, kameninové plochy - jurský mramor - úprava antik - pro krby - pískovce - ostatní přírodní materiály - pomníky, náhrobní desky - stavby - zajistíme subdodávky pro všechny stavby v ČR - ...

Kamenictví -kamenické práce -zhotovení a renovace pomníků a zákrytových desek.

Výrobky z přírodního kamene: -pomníkové díly, doplňky-mísy, vázy, svítilny -dlažby, dlažební kostky, obklady, schody -zahradní architektura.

Těžba a zpracování: -vepická žula -velenovská žula. Dovoz a zpracování: -přírodní kámen -bianco sardo -giallo veneziano -multicolor red -nero africa impala -nero assoluto -olive green -paradiso -rosa beta -serizzo -vizag blue. Výroba: -masivní prvky pro venkovní použití -ostění, dlažby, obklady, dlažební ...

Kamenictví. Výroba, opravy: -pomníky -krycí desky.

Kamenosochařství, výroba: - cementové zboží

Kamenictví, kamenosochařské práce.

Práce, služby: -kamenické, kamenictví: -zpracování kamene (kámen).

Velkoobchod s přírodním kamenem: Prodáváme: - deskovinu - kompletní pomníky urnové - jedno - a dvojhroby - dlažby - obklady a zahradní architekturu.

Kamenictví Zpracování přírodního kamene

Kamenosochařství, kamenictví, práce: - kamenické - restaurátorské - stavební činnosti - výroba krbů - hřbitovní architektura - výroba umělý kámen - teraca - řezání kamene pilou.