Kamenické práce zahrnují výrobu kuchyňských linek z kamene, výrobu parapetů, schodů, obkladů krbů a další úkony. Výroba a následné zpracování umělého a přírodního kamene, žuly, mramoru, vápence, pískovce a dalších materiálů je vždy na vysoké úrovni.

Kamenictví a kamenosochařství Trtek z Nivnice je rodinná firma z regionu Uherský Brod, z 35-letou tradicí v oboru kamenické práce. Na zakázku dodáme nejen pomníky a krycí desky, ale i obklady krbů, fasády i kamenné desky do koupelny či kuchyně. Provádíme i rytí písma na pomníky a náhrobky. Veškeré kamenosochařské a kamenické práce provádíme ...

Kamenictví. Kamenické práce: - výroba a montáž pomníků - sekání písma, zlacení, stříbření, barvení - rekonstrukce a opravy starých pomníků - krby - kuchyňské linky, grilovací desky - schody, parapety - broušení terasa a jeho impregnace. Další práce: - kopání a betonování základů pro hroby a urnová místa. Prodej: - ...

Kamenictví, kamenické práce: -Pomníky a opravy pomníku, veškeré doplňky, písmo a jeho opravy. -Interiér: -žulové kuchyňské pracovní desky -koupelnové pracovní desky -vyhřívané stolní desky -barové desky -kuchyňské stoly -zítky a obklady z kamene -police, parapety -Exteriér: -schody -dlažby, obklady -pomníky ...

Prodej a dovoz přírodního kamene - různé variace a tvary. Realizace kamenických prací. Nabízíme: - zdicí kámen - nepravidelné obklady a dlažby - slapáky - valouny - solitery - kamenné stoly, lavičky a doplňky.

Stavební firma LARS M+K s.r.o. zajišťuje veškeré stavební práce a nabízí svým zákazníkům kvalitní práci za rozumnou cenu. Stavba, stavební činnost, rekonstrukce, oprava: - stavba na klíč (kompletní dodávka všech stavebních prací) - stavby rodinných domů - rekonstrukce a opravy objektů - přestavba a půdní vestavba - ...

Kamenické práce navazující na stavební architekturu, interiérové a exteriérové doplňky z kamene. Zpracování přírodního kamene. Výroba: - kuchyňské a koupelnové desky, schody, parapety, pečící kameny aj. výrobky z kamene.

Kamenictví, kameník, kamenické práce: - dovoz a zpracování žul, mramorů, onyxů a pískovců pro pomníkovou a stavební činnost - výroba pomníků jak pro kameníky, tak i pro vlastní zákazníky - prodej pomníkových doplňků Velkoobchod: -přírodní kámen (žula, mramor a pískovec)

Služby: - kameník, kamenictví - zhotovení nových pomníků - zhotovení nových krycích desek z přírodního kamene - oprava nebo likvidace pomníku - sekání písma - zlacení nápisů, stříbření a stínování nápisů - pomníkové doplňky.

Kamenické práce. Realizace: - náhrobky, krytí, rámy, obložení rámů. Žula dle výběru. Písmo - zlato, stříbro. Prodej: - lampičky a další doplňky dle katalogu.

Kamenosochařství: - kamenické a kamenosochařské práce.

Stavební firma. Dláždění lomovým kamenem. Pokládka zámkové a velkoplošné dlažby. Zemní práce.

Práce: -kamenosochařské, kamenosochařství: -pomníky, náhrobky, krby, obklady -zhotovení nápisů, zlacení a stříbření nápisů.

Zednické a kamenické práce. Zateplování fasád a rekonstrukce staveb. Vnitřní a venkovní omítky.

Výroba, prodej: Výrobky z kamene: - pracovní desky do kuchyní - vyhřívané pracovní stoly - koupelnové desky - obklady - dlažby - parapety - schody Materiály - žula - umělé kameny (trafficstone, technistone, silestone) Realizace zakázek na klíč (včetně zaměření, dopravy a montáže).

Kamenictví. Výroba, kamenické práce: -Lité teraco - Pomníkové práce - Renovace teracových schodišť - Kuchyňské linky ( přírodní kámen ) - Kamenné zídky, krby, veškerá práce s kamenem

Kamenictví.Kamenosochařství. Práce: -kamenické -kamenosochařské. Výroba: -urnové hroby, jednohroby, dvojhroby, -žulové pomníky -krycí desky.

Kameník. Kamenické a stavební práce: - pomníky - rekonstrukce náhrobků a pomníků - obklady stěn, schodišť, parapetů a dlažeb kamennými deskami - pracovní desky do kuchyní - kuchyňské žulové desky - koupelnové a krbové desky - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby vnitřní ...

Práce: -kamenické, kameník -kamenosochařské. Výroba: -nové pomníky -veškeré výrobky z přírodního kamene -náhrobky -hroby. Služby: -rekonstrukce stávajicích pomníků.

Kamenictví. Zpracování kamene.

Nabízíme služby: -práce s kamenem -vodohospodářské stavby: -zpevňování koryt, břehů, hrází rybníků, zídky, veškeré zděné kamenné prvky, gabiony -opravy splavů, jezů a vyústních objektů na vodních tocích. Zahradní stavby: -realizace zahrad dle našeho návrhu.

Kamenické, kamenosochařské, restaurátorské prace: -výroba a montáže - žulové pomníky, nahrobní doplňky -renovace a opravy starších terasových, žulových, pískovcových a mramorových pomníků -výroba a instalace krbových, parapetních, schodových a pracovních desek ze žuly. Prodej a montáže náhrobních doplňků.

Kamenictví: - pomníky včetně pomníků pro zvířata - jednohroby a dvojhroby - urnové pomníky - krycí desky - pomníkové doplňky.

Kamenické, kamenosochařské a restaurátorské práce. Opravy, restaurování: - boží muka, památníky. Výroba, montáže a opravy: - pomníky. Služby: - sekání a renovace písma.

Kamenické práce. Opravy hrobů. Rytí písma do kamene. Opravy písma na náhrobcích.