Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

Zdeněk Čech
Společnost Zdeněk Čech nabízí profesionální zednické práce, stavbu a rekonstrukci rodinných domů, pokládku obkladů, dlažeb, plovoucích podlah, stavbu plotů a krbů. Firma má dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků, kteří oceňují kvalitu odvedené práce za přijatelné ceny. Sídlo společnosti se nachází v Rokycanech.
Zdeněk Čech
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Elektrikářské práce Obkladačské práce Stavební práce Zednické práce

Prodej obkladů a dlažby české a zahraniční produkce.

Zednické práce. Obklady, dlažby, koupelny.

Zednické a obkladačské práce. Krby, kamna.

Drobných zednické práce, pokládání obkladů a dlažeb.

Montáž - sádrokartony - obklady - dlažby - zednické práce - omítky - fasády.

Malířské práce Podřezávání domů Zateplování fasád - podřezávání domů - nátěry proti vlhkosti Sádrokartonářské práce Pokládka - obklady - dlažby Kompletní rekonstrukce - stavby na klíč Zednické práce

Stavební firma. Stavby rodinných domů na klíč, půdní vestavby a rekonstrukce bytových jader.

Stavební a řemeslné práce: - zednické - zateplovací, zateplování - tesařské, - obkladačské - natěračské - vodoinstalační - elektroinstalační - sádrokartonářské. Výstavba nových bytů, novostavby. Rekonstrukce starých domů a bytů.

Stavební firma. Rekonstrukcí a výstavba: -bytová jádra -koupelny -obklady, dlažby. Bourací a demoliční práce.

Řemeslnické práce: - obkladačské - zednické. Rekonstrukce: - rodinné domy - bytová jádra - koupelny.

Dodávka: - garážová vrata - dveře, okna. Dodávka a montáž: - sádrokartony - zateplování staveb, fasád Pokládka: - vnitřní obklady a dlažby - venkovní dlažby (terasové, kamenné, vegetační a zámkové). Rekonstrukce - koupelny - bytová jádra na klíč.

Zedník, zednické a obkladačské práce. Modernizace. Výstavba, stavba, stavební činnost. Renovace a výstavba klenbové sklepy.

Dodávka a montáž - vnitřní i vnější zastiňovací techniky ke střešním oknům Sádrokartonářské práce - minerální stropydodávka a montáž - suché stavby RIGIPS, KNAUF, LAFARGE - minerální podhledy - certifikace především na protipožární sádrokarton - zkoušky od EU na montáž veškerých sádrokartonových konstrukcí. Obkladačské ...

Montáž plastové obklady DECEUNINCK. Tesařské, podlahářské a malířské práce. Sádrokartonářské práce. Tesař, podlahář, malíř. Plastové ploty. Realizace obkladů, plotů.

Malířské práce. Obkladačské a podlahářské práce. Vodoinstalační práce. Zednické práce. Rekonstrukce: - byty - domy - koupelny.

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce.

Dlaždičské práce. -pokládka zámkové dlažby -pokládka obrubníků -pokládka žulových kostek.

Rekonstrukce - sádrokartony v koupelnách Rekonstrukce - obklady a dlažby v koupelnách Rekonstrukce - koupelny (obklady, dlažby, sádrokartony) Prodej - potřeby pro zahrádkáře.

Obkladačské práce, pokládka dlažeb: - rekonstrukce koupelen - podlahy - terasy, balkony - bazény - venkovní obklady domů - drobné zednické práce.

Dodávky na klíč ve stavebnictví. Pozemní a inženýrské stavitelství: -bytová a občanská výstavba -haly, výrobní a skladové prostory -rodinné domky -nadstavby, přestavby, půdní vestavby -sádrokartony -zateplení objektů a fasád (polystyren, minerální vata) -rekonstrukce a změny bytových jader. Řemeslné práce: -obkladač, dlaždič, ...

Výroba z betonu: - kuchyňské linky - pultové desky - stoly - zahradní nábytek - koupelny. Renovace - podlahy (průmyslové, ...)

Výstavba: - železobetonové monolitické konstrukce - dřevostavby na klíč - tesařské konstrukce - krovy - pergoly Pokládka - obklady - dlažby Stavební práce na klíč. Zednické práce (zdivo, omítky, fasády).

Skořepinové tvárnice, nízkoenergetické domy. Stavba RD na klíč, sádrokartony - montáž, obkladačské a zednické práce, zateplování fasád. další kancelář: Nové Město na Moravě, Studnice 17